; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Adi nartea

Adi Nartea, protagonistul serialului „Vlad”, a devenit tată pentru a doua oară. Primele fotografii cu bebelușul

09 March 2021

Familia actorului Adrian Nartea s-a mărit ! În urmă cu câteva ore, actorul a anunțat că soția și cea de-a doua fiică a sa au ajuns acasă de la maternitate.

Soția actorului a născut o fetiță sănătoasă care a primit numele Petra.

„A venit! Am așteptat-o nouă luni și ieri le-am adus acasă! Începe un nou capitol în viețile noastre unde va trebui să avem din nou răbdare, multă multă iubire și zâmbete, chiar si atunci când plângem.Bine ai venit acasă, Petra! Te iubim enorm, #Mami, #Mara, #Tati și #Brioche! Alina (myHero)', a scris Adi Nartea pe rețelele de socializare.

 

 Vezi galeria foto >

Invitat în emisiunea „La Măruță', actorul Adrian Nartea a anunțat la sfârșitul lunii octombrie 2020 că familia lui se mărește, soția lui, Alina, fiind însărcinată din nou. Cei doi mai au o fetiță, Mara, care are aproape 5 ani.

Actorul a dezvăluit atunci că bebelușul pe care îl așteaptă va fi tot fetiță, deși și-ar fi dorit un băiețel. Adrian Nartea a mai precizat că sarcina nu a fost programată și că el și soția lui nu se așteptau să devină părinți din nou.

Adrian Nartea, în vârstă de 39 de ani, și Alina Ferinceac, în vârstă de 36 de ani, formează un cuplu de mai bine de 10 ani. 

 
 
 
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare