Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Adi Nartea, protagonistul serialului „Vlad”, a devenit tată pentru a doua oară. Primele fotografii cu bebelușul

Adi Nartea, protagonistul serialului „Vlad”, a devenit tată pentru a doua oară. Primele fotografii cu bebelușul
7

de Redactia Tvmania

Familia actorului Adrian Nartea s-a mărit ! În urmă cu câteva ore, actorul a anunțat că soția și cea de-a doua fiică a sa au ajuns acasă de la maternitate.

Soția actorului a născut o fetiță sănătoasă care a primit numele Petra.

„A venit! Am așteptat-o nouă luni și ieri le-am adus acasă! Începe un nou capitol în viețile noastre unde va trebui să avem din nou răbdare, multă multă iubire și zâmbete, chiar si atunci când plângem.Bine ai venit acasă, Petra! Te iubim enorm, #Mami, #Mara, #Tati și #Brioche! Alina (myHero)”, a scris Adi Nartea pe rețelele de socializare.

 

156608411_281039096727532_8189169190345440295_oIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Invitat în emisiunea „La Măruță”, actorul Adrian Nartea a anunțat la sfârșitul lunii octombrie 2020 că familia lui se mărește, soția lui, Alina, fiind însărcinată din nou. Cei doi mai au o fetiță, Mara, care are aproape 5 ani.

Actorul a dezvăluit atunci că bebelușul pe care îl așteaptă va fi tot fetiță, deși și-ar fi dorit un băiețel. Adrian Nartea a mai precizat că sarcina nu a fost programată și că el și soția lui nu se așteptau să devină părinți din nou.

Adrian Nartea, în vârstă de 39 de ani, și Alina Ferinceac, în vârstă de 36 de ani, formează un cuplu de mai bine de 10 ani. 

 
 
 
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton