Homepage  / Vedete româneşti

Adi Nartea a împlinit 43 de ani. „Trebuie doar să-mi faceți cadouri scumpe și valoroase!”. Unde își petrece actorul ziua de naștere

Adi Nartea a împlinit 43 de ani. „Trebuie doar să-mi faceți cadouri scumpe și valoroase!”. Unde își petrece actorul ziua de naștere
8

de Cătălina Matei,

Actorul principal din noul serial de la Antena 1, „Iubire cu parfum de lavandă”, are parte de o zi specială. Adi Nartea împlinește 43 de ani pe 6 august, iar aniversarea și-a început-o pe platourile de filmare.

Cum și-a petrecut Adi Nartea ziua de naștere

Adi Nartea împlinește 43 de ani și are parte de o zi de naștere specială, căci actorul filmează de zor pentru noul serial produs de Ruxandra Ion „Iubire cu parfum de lavandă”, producție pe care o vome vedea la Antena 1 cel mai probabil din această toamnă.

Dincolo de faptul că lucrează de ziua sa, Adi Nartea are și o cerere specială către cei care îl urmăresc pe conturile de socializare, acolo unde a postat un video prin care transmite ce își dorește să primească în dar.

Help the birthday boy be happy!

Eu nu mi-am prea ținut ziua de naștere pentru că este în august și pentru că toată lumea e plecată în vacanță dar, acum la 43 de ani vreau să mi-o țin!

Și nu tre să vă întoarceți din vacanță, trebuie doar să-mi faceți cadouri scumpe și valoroase! De fapt vreau banii pe care i-ați fi dat pentru cadourile mele, pentru că vreau să-i dau mai departe unor copilași cu nevoi speciale care au nevoie de o casă.

Iar cel mai frumos cadou de ziua mea este să plâng de bucurie că i-am ajutat. Așadar faceți-mi mie acest cadou, vă rog!”, este mesajul lui Adi Nartea.

Adi Nartea, în două producții la Antena 1

Antena 1 a început filmările pentru „Iubire cu parfum de lavandă”, un serial original semnat Ruxandra Ion. Serialul prezintă o poveste de iubire între doi oameni maturi, prinşi între două lumi diferite. Alături de Michaela Prosan, telespectatorii îl vor putea urmări la Antena 1 pe actorul Adi Nartea, cunoscut publicului din producţii precum „La Bloc” (2007), „Queen & Country” (2014), „Vlad” (2019), unde a jucat tot rol de protagonist, dar şi „Love Sorry” (2022).

Mai mult, în această toamnă, Adi Nartea va putea fi urmărit în aventura la capătul lumii, alături de prietenul său, actorul Cosmin Vîjeu, la „Asia Express”. 

Adi-Nartea-3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

În „Iubire cu parfum de lavandă”, Adi Nartea îl va juca pe Ştefan, fost fotbalist la o echipă de top din Marea Britanie, obişnuit cu ritmul vieţii luxoase de la oraş, dar divorţat şi tată de copil adolescent.

Printr-o conjunctură extraordinară, Ştefan ajunge în satul idilic în care trăieşte Anda şi cei doi  ajung să trăiască o iubire total neaşteptată. Secrete întunecate, gelozii, intrigi şi minciuni de tot felul le vor sta în cale la tot pasul până îşi vor găsi drumul unul către celălalt, într-un loc în care oamenii trăiesc şi iubesc după alte reguli. 

Sursă foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton