Adi Hădean vine la 40 de întrebări cu Denise Rifai”. Cunoscut pentru abilitățile sale în universul gastronomiei, scriitor, om de TV, blogger, acesta se pregătește să se dezvăluie în emisiunea lui Denise Rifai.
Adi Hădean vine la 40 de întrebări cu Denise Rifai”. Cunoscut pentru abilitățile sale în universul gastronomiei, scriitor, om de TV, blogger, acesta se pregătește să se dezvăluie în emisiunea lui Denise Rifai.
Trecutul său pe scena publică din România și evoluția sa către statutul de Chef renumit în România sunt subiecte care vor fi aduse în discuție în cadrul interviului maraton de la Kanal D.
Prin intermediul celor 40 de întrebări telespectatorii vor afla cum este Adi Hădean în spatele reflectoarelor, care a fost traseul vieții sale profesionale și nu numai, dar și de câte ori i-a fost viața ca o oală sub presiune.
“Sunteți chef sau bucătar?”, “Câți bani ați pierdut până ați învățat business?”, “Ați dat afară vreun client din restaurant?”, “Când mâncarea devine otravă?” sunt doar câteva dintre întrebările adresate lui Adi Hădean, în ediția de duminică a emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai, difuzată la 22:30, la Kanal D.
Într-un interviu pentru TV Mania, Denise Rifai ne povestea ce îi place să facă în timpul liber, atunci când nu merge la redacție. „Eu aleg să fac în viaţa asta cam tot ceea ce mă împlineşte. Îmi place să citesc, să fiu în permanenţă în contact cu ceea se întâmplă în spaţiul public românesc, să îmi întâlnesc prietenii, să vorbesc cu oamenii, efectiv, doar ca să iau informaţie, să înţeleg anumite lucruri. Îmi doresc să fiu ancorată în tot ce înseamnă realitate.
Dincolo de asta, am activităţile mele ce ţin de relaxare; plimbările, sportul, muzica, întâlnirile cu oamenii dragi mie, timpul petrecut cu mine însămi. E nevoie câteodată de linişte să îţi auzi gândurile şi să îţi construieşti strategii”, a declarat vedeta Kanal D pentru TV Mania.
Iar legat de rutina de îngrijire, aici lucrurile sunt simple: grijă mare la dietă. „Este important să ne păstrăm o alimentaţie curată, din toate punctele de vedere. Ca să fim sănătoşi trebuie să mâncăm alimente curate, neprocesat, să fim foarte atenţi la ceea ce consumăm. Este greu să stai departe de băuturile carbogazoase, de toate tentaţiile lumii moderne în materie de industrie alimentară.
Este o luptă continuă să mănânci curat şi corect şi să îţi menţii corpul cât mai sănătos pe termen lung. În ceea ce priveşte rutina de îngrijire a tenului, trebuie pus accentul pe două elemente: curăţare şi hidratare. Iar alimentaţia, de care vorbeam înainte, are contribuţie uriaşă în menţinerea tenului luminos, sănătos.”
Denise Rifai s-a născut pe 26 septembrie 1985, în București și a absolvit Academia de Studii Economice din București și Facultatea de Limbi Străine, Secția Engleză – Arabă.
În 2020, Denise Rifai a devenit prezentatoarea emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D. Emisiunea este un interviu de tip talk-show, în care moderatoarea le adresează invitaților 40 de întrebări incomode, care le explorează viața personală și profesională.
Sursa foto: Kanal D