; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Florentina Fântânaru și Adi Hădean, la Dincolo de aparente

Adi Hădean, la „Dincolo de aparențe”: “I-am văzut plecând, mi s-a pus un nod în gât şi mi-a venit să plâng”

13 January 2017

Chef, om de radio şi de televiziune, Adi Hădean este un bărbat puternic, care s-a făcut cunoscut în lumea exigentă a gastronomiei, dar pe care foarte puţini pot spune că l-au văzut şi dincolo de aparenţe.

Florentina Fântânaru și Adi Hădean, la Dincolo de aparente

Ce evenimente i-au marcat viața lui Adi Hădean

Invitat duminica aceasta la „Dincolo de aparențe', emisiunea Florentinei Fântânaru de la Antena Stars, Adi Hădean vorbeşte despre clipele care i-au marcat viaţa:

Eram în Franţa la un festival împreună cu opt prieteni, unde trebuia să gătim atât în deschidere, cât şi la evenimentul de final,  pentru 250 de oameni. Din motive care nu au ţinut de noi, oamenii au trebuit să plece acasă mai devreme şi am rămas singur. În momentul în care i-am văzut plecând, mi s-a pus un nod în gât şi mi-a venit să plâng, ştiam ce înseamnă să găteşti singur pentru atâţia oameni', i-a mărturisit el Florentinei, completând momentul ăla m-a întărit încât nu-mi mai e frică de nimic în bucătărie'.

Tot în bucătărie l-a surprins şi vestea dispariţiei tatălui său:

Găteam când am aflat că a murit tatăl meu. Mi-a venit foarte tare să plâng, însă oamenii aşteptau mâncarea, ei nu sunt nici responsabili, nici vinovaţi de ce se întâmplă în viaţa noastră', a povestit el, mărturisindu-i totodată Florentinei că dacă nu gătesc, simt că explodez'.

Călătoreşte foarte mult alături de familie şi ţine cont în primul rând de specificul gastronomic al locurilor.

Copilul nostru mănâncă orice. De exemplu, a început diversificarea cu mâncare indiană', povesteşte Adi, care îşi aminteşte că fiul său a făcut prima omletă singur, la vârsta de doi ani şi jumătate.

Despre copilărie şi familia sa, despre poftele sale culinare şi aşteptările în acest domeniu, dar şi despre cel mai costisitor obiect din bucătăria sa, chef Adi Hădean vorbeşte duminica aceasta, de la 13:00, la „Dincolo de aparenţe', la Antena Stars.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Alte articole: Nicolai Tand și Adi Hădean au gătit pentru președintele Franței

Chef Adrian Hădean și-a petrecut sărbătorile de iarnă în familie

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare