; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Garantat cu Adi Despot2

Adi Despot: „Câștigam bani, eram faimoși, le aveam pe toate, iar eu eram cel mai nefericit om de pe Pământ!”

05 June 2021

Liderul grupului Viţa de Vie, Adi Despot, revine după mult timp la TVR, „pentru o seară a onestităţii, a autenticităţii şi a deschiderii'. „Garantat 100%' cu Cătălin Ştefănescu şi Adi Despot este la TVR 1 duminică, 6 iunie, de la ora 23.00.

Duminică, pe 6 iunie, de la ora 23.00, Adi Despot, liderul grupului Vița de Vie, este invitatul emisiunii „Garantat 100%', la TVR 1. Adi Despot revine după mult timp la TVR, unde a debutat în cadrul programului „Școala Vedetelor', primul talent-show realizat vreodată la o televiziune din România.

Invitatul lui Cătălin Ştefănescu povestește pe larg despre acea din perioadă de căutări din viața sa, neuitând să menționeze: „Câștigam bani, eram faimoși, le aveam pe toate, iar eu eram cel mai nefericit om de pe Pământ.'

Dialogul lui Cătălin cu Adi Despot va fi şi despre amintirea cutremurătoare a nopții de la Clubul „Colectiv', care a lăsat în urmă zeci de victime, ca şi despre felul în care societatea românească înțelege să răspundă azi la această tragedie.

Dar ediţia „Garantat 100%' este şi despre ce înseamnă să crezi cu adevărat în ceea ce faci.

„De la condiția pe care un artist o are în țara noastră până la prezentarea și descrierea pe rând a fiecărui coleg de trupă. De la ambiția de a face lucruri de valoare și de a le raporta, de la bun început, la cele mai înalte exigențe, până la felul de a percepe lumea în care trăiește, Adrian Despot le oferă tuturor celor care vor urmări această ediție a emisiunii Garantat 100% o seară a onestității, a autenticității și a deschiderii, într-un dialog care pune în valoare un artist român dotat în mod real cu puterea de a inspira', spune Cătălin Ştefănescu, moderatorul şi realizatorul Garantat 100%.  

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare