; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Andreea Raicu l-a ales pe „Mi-s băiatul de la țară”

19 November 2012

Vineri,16 noiembrie, într-o atmosferă de gală, Andreea Raicu a prezentat finala concursului Mi-s băiatul de la țară', la Prima TV.

In urmă cu două luni, șase vedete au plecat să caute băieți dornici să participe la acest concurs. I-au testat, le-au dat note, i-au pregătit, pentru că în finala telespectatorii și juriul să decidă câștigătorul.

Adi Olalau din comuna Ighiu, județul Alba Iulia, a câștigat titlul « Mi-s băiatul de la țară ». Pe lânga mult râvnitul titlu, băiatul ales de Dana Săvuica a câștigat și marele premiu  în valoare de 10.000 de euro.

Emoţiile au fost mari, iar aşteptările pe măsură

Cei șase băieți ajunși în finală au avut de trecut probe specifice unui astfel de concurs.  Proba care le-a dat cele mai mari bătăi de cap a fost cea în care au defilat în lenjerie intimă marca Cătălin Botezatu. Designerul a fost în platou și chiar i-a încurajat pe băieți. Cea mai amuzantă a fost însă proba de expresivitate, în care băieții au reușit să se transforme în cântăreți celebri. Smiley, Marc Anthony și Ștefan Bănică au fost doar câteva dintre alegerile tinerilor.

castigator-mi-s-baiatul-1

Picture 1 of 3

Anda Adam, Maria Cîrneci, Alina Crișan, Dana Săvuică, Cornel Păsat și Mike Diamondz au punctat evoluția concurenților după fiecare probă. Connect-R nu a putut fi prezent în seara marii finale, dar i-a transmis un mesaj de încurajare alesului sau.

Am avut mare încredere în mine, deși nu ma așteptam să câștig. Am incercat  să fiu cât mai natural, cât mai sincer', a mărturisit Adi la aflarea rezultatelor.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare