; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Adewale Akinnuoye-Agbaje („Lost”) a fost skinhead în tinereţe!

16 May 2012

Actorul britanic de origine nigeriană, faimos pentru rolurile sale din seriale ca Lost' şi Oz', realizează un film numit Farming', despre o practică urmată de mulţi părinţi nigerieni în anii 60-70, aceea de a-şi da informal copiii spre adopţie, relatează Daily Mail.

Adewale (44 de ani) a crescut într-o situaţie similară, iar filmul spune, într-un fel, chiar povestea lui. Astfel, el a dezvăluit că în adolescenţă a devenit skinhead – membru al unei grupări violente de extremă dreapta -, într-o încercare de a-şi găsi un loc în noul său mediu.

El a fost dat încă de când avea şase săptămâni unei familii din Essex, locuind alături de încă alţi 10 copii africani, printre care şi cele două surori ale sale. Pentru că a crescut cu teama de a fi atacat din cauza culorii pielii sale, Adewale a început să se considere alb şi a dezvoltat o frică profundă faţă de propria rasă.

Până să împlinesc 16 ani, devenisem un adversar de temut. Eram atât de dornic să repudiez orice legătură cu orice rasă imigrantă, că aş fi făcut orice. Eram disperat să fac parte dintr-un grup. Ăsta era singurul meu scop în adolescenţă', a povestit actorul.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare