Homepage  / Vedete străine

Adevărul despre relația amoroasă dintre Reese Witherspoon și Kevin Costner. Amândoi au divorțat de foștii parteneri

Adevărul despre relația amoroasă dintre Reese Witherspoon și Kevin Costner. Amândoi au divorțat de foștii parteneri
13

de Roxana Mirea,

Zvonurile potrivit cărora Kevin Costner, în vârstă de 68 de ani, ar avea o relație amoroasă cu Reese Witherspoon, în vârstă de 47 de ani, se întețesc pe zi ce trece. Acum, un reprezentat al celebrei actrițe a făcut primele declarații pe acest subiect. Iată care este adevărul despre relația celor doi.  

Au sau nu Reese Witherspoon și Kevin Costner o relație 

Pe rețelele sociale circulă zvonuri, care se întețesc pe zi ce trece, conform cărora Reese Witherspoon și Kevin Costner – doi divorțați recent – au o relație. Cu toate acestea, un reprezentant al celebrei actrițe a respins zvonul, într-o declarație pentru Page Six și a menționat că nu există nicio urmă de adevăr în aceste speculații.  

Această poveste este complet inventată și nu este adevărată”, a declarat reprezentantul lui Witherspoon pentru publicație. 

Se pare că zvonurile s-au întețit atunci când un prezentator de podcast și-a chestionat urmăritorii întrebându-i dacă „iubesc acest nou cuplu”, după ce a prefațat că există zvonuri despre noua poveste de dragoste. Faptul că Witherspoon, în vârstă de 47 de ani, și Costner, în vârstă de 68 de ani, și-au soluționat recent divorțul de foștii soți nu a făcut decât să intensifice zvonurile. Dar, după cum a spus reprezentantul lui Witherspoon, nu este nimic adevărat. 

Kevin Costner ar avea o relație cu Reese Witherspoon Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Reese Witherspoon și Kevin Costner au divorțat de foștii parteneri 

Witherspoon și Jim Toth și-au finalizat divorțul în luna august. Ea a depus cererea de divorț în martie, invocând diferențe ireconciliabile. Cei doi au un fiu de 10 ani, Tennessee. De asemenea, ea mai are cu fostul soț, Ryan Phillippe, doi copii: Deacon Reese Phillippe și Ava Phillippe. 

O sursă a declarat anterior pentru ET: „Decizia lui Reese și a lui Jim de a divorța a fost într-adevăr o alegere amiabilă și chibzuită din partea amândurora. Au luat decizia împreună și nu este nimic dramatic în legătură cu ea. Este vorba doar de dragoste și s-au angajat să aibă grijă de fiul lor și de întreaga familie împreună.” 

Această despărțire amiabilă a contrastat puternic cu lupta acerbă a lui Costner cu Christine Baumgartner, care a depus cererea de divorț la 1 mai, după 18 ani de căsnicie. Cei doi au împreună trei copii – Cayden, în vârstă de 13 ani, Hayes, în vârstă de 14 ani, și Grace, în vârstă de 13 ani. 

Costner și Baumgartner și-au soluționat divorțul în septembrie, în urma unei bătălii litigioase cu privire la cât ar trebui să îi plătească el pensia alimentară pentru copii. Un reprezentant al lui Costner a declarat pentru ET, într-o declarație comună pentru cei doi, că în cele din urmă au ajuns „la o rezolvare amiabilă și de comun acord a tuturor problemelor legate de procedura de divorț”. 

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton