Homepage  / Vedete străine

Adevărul despre relația dintre Johnny Depp și avocata lui. Ce detalii noi au ieșit la iveală

Adevărul despre relația dintre Johnny Depp și avocata lui. Ce detalii noi au ieșit la iveală
9

de Roxana Mirea,

În timpul procesului dintre Johnny Depp și Amber Heard, au existat mai multe gesturi de afecțiune între celebrul actor și avocata lui, Camille Vasquez. Așadar, zvonurile referitoare la o relație amoroasă între Depp și avocata lui nu au întârziat să apară.

Adevărul despre relația dintre Johnny Depp și avocata lui

Există atât de multe povești legate de recentul proces în care au fost implicați Johnny Depp și Amber Heard. Pe lângă protagoniștii procesului, o altă persoană care a generat mai multe titluri în presă a fost avocata lui Depp, Camille Vasquez. Acesteau au titrat că ea și Johnny Depp au o relație amoroasă. Toată povestea a fost o nebunie, dar acum prietenii lui Johnny Depp au făcut noi dezvăluiri despre natura relației dintre celebrul actor și avocata lui.

Numele lui Johnny Depp a fost legat în mai multe moduri de cel al Camillei Vasquez, mai ales în sens romantic – chiar dacă ea l-a apărat într-un proces foarte important. Dar o sursă apropiată situației a spus adevărul despre posibila idilă dintre Depp și Vasquez pentru The NY Post, spunând:

Camille a făcut o treabă grozavă… dar el și Camille nu au fost niciodată buni prieteni. Johnny se lupta pentru viața lui, iar ea era angajată pentru a duce lupta la bun sfârșit. Dacă ești într-o tranșee, poate că nu ieși la bere cu ceilalți oameni din tranșee, dar cu toții vreți să câștigați”.

Johnny Depp – Amber Heard TrialIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Ei bine, se pare că relația dintre starul din Pirații din Caraibe și avocata sa Camille Vasquez nu a fost una de natură romantică, ci doar profesională pentru ca Depp să câștige un proces dificil. De asemenea, relația lor profesională trebuie să continue, deoarece Amber Heard a făcut apel, iar echipa lui Depp ar fi făcut același lucru dacă verdictul nu ar fi fost în favoarea lor.

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton