Homepage  / Vedete străine

Adevărul despre relația dintre Irina Baeva și Gabriel Soto. De ce refuză actrița să returneze inelul de logodnă

Adevărul despre relația dintre Irina Baeva și Gabriel Soto. De ce refuză actrița să returneze inelul de logodnă
8

de Roxana Mirea,

Relația dintre Irina Baeva și Gabriel Soto pare să atârne de un fir de ață, după nenumăratele zvonuri în legătură cu o posibilă despărțire. Chiar dacă nu au confirmat oficial despărțirea, cei doi actori n-au mai publicat, în ultima vreme, imagini cu ei pe rețelele sociale. Iată ce s-a aflat acum despre relația celor doi actori de telenovele.

Irina Baeva nu vrea să-i înapoieze inelul de logodnă lui Gabriel Soto

Irina Baeva și Gabriel Soto, care au jucat împreună în telenovela „Iubiri fără hotar” („Amor dividido”), par să fie despărțiți, dar actrița ar refuza să returneze inelul de logodnă pe care i l-a dăruit cândva starul de telenovele, scrie peopleenespanol.com.

Relația dintre Irina Baeva și Gabriel Soto pare să treacă printr-o pasă proastă. Cel puțin așa a relatat o emisiune TV mexicană, în care s-a spus că cei doi sunt despărțiți, dar că actrița ar refuza să returneze inelul de logodnă pe care i l-a dăruit iubitul mexican.

În 2020, Soto i-a dăruit Irinei Baeva inelul de logodnă, de ziua ei de naștere, iar de atunci fanii lor așteaptă nunta, care a fost deja amânată de mai multe ori.

Jurnalista Flor Rubio a declarat că „surse foarte sigure” susțin că cei doi actori nu mai formează un cuplu. „Relația s-a terminat, dar este evident că există speranță pentru Irina, având în vedere că încă poartă inelul de logodnă„, a spus Rubio.

În emisiune s-a mai spus că, deși Soto a cerut inelul de logodnă înapoi, modelul a refuzat să îl returneze. „Din câte știm, el i l-a cerut, dar ea nu vrea să i-l dea înapoi”, a spus prezentatoarea..

Această bijuterie a ajutat-o pe Irina să oprească zvonul că sunt despărțiți”, a mai spus jurnalista.

Latin News: November 1, 2021Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Irina Baeva și Gabriel Soto, dați de gol de un producător

Acum câteva luni, după plecarea Irinei Baeva în Rusia, unde a călătorit pentru a-și vizita familia, au apărut zvonuri despre sfârșitul relației cu Gabriel Soto, cu care avea planuri de nuntă. Producătorul Nicandro Díaz, care lucrează cu Gabriel pentru telenovela „Los caminos del amor”, a crezut că el și Irina Baeva s-au despărțit.

Ce nuntă?”, a declarat Nicandro Díaz presei, în octombrie 2022. „Credeam că s-au despărțit.”

Cineastul a asigurat chiar că nu a primit încă o invitație la nuntă și a profitat de ocazie pentru a cere să fie pe lista de invitați și pentru a declara că nu este la curent cu situația sentimentală a lui Soto. „Adevărul este că nu am vorbit cu [Gabriel Soto] despre asta. Suntem prieteni și toate cele, dar nu vorbim despre asta. Nu m-a invitat”, a spus el.

Nu mi-a spus nimic. Nici nu are de ce să-mi spună, nu. Dar nu am cunoștință de acest lucru”, a mai spus producătorul.

Irina Baeva neagă despărțirea de Gabriel Soto

Aflată acum mai mult de o lună la un eveniment în Ciudad de Mexico, Irina a vrut să pună punct bârfelor apărute și a declarat că ea și Gabriel formează în continuare un cuplu.

„Suntem foarte bine, așa cum cu siguranță ați putut vedea cu toții. Nu ne-am despărțit niciodată, nu am încheiat niciodată relația. Nu am avut niciodată nicio criză, nicio problemă, ne-am despărțit doar din cauza muncii. Nu suntem siamezi, el lucrează, eu lucrez, suntem împreună atunci când se poate și dacă nu vă împărtășim anumite lucruri pe rețelele de socializare este pentru că singura noastră preocupare este să ne bucurăm unul de celălalt.

Nu trebuie să stau să mă gândesc că trebuie să pun o poză pe rețele ca să creadă lumea că suntem împreună. Suntem într-o etapă în care nu trebuie să dovedim nimic nimănui. Dacă vreți să credeti că suntem bine, super, mulțumim, dacă nu vreți să credeți că suntem bine, nu-i nimic. Asta nu schimbă lucrurile între noi”, a spus Irina, citată de peopleenespanol.com.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton