; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Adelina Damian, Zanni

Adevărul despre relația dintre Adelina și Zanni, la „Survivor România”: „Îmi aduc aminte de o seară, eram doar noi doi”

16 June 2021

Adelina Damian a venit în platoul „Teo Show' pentru a da cărțile pe față. Fosta concurentă de la „Survivor România' i-a povestit lui Teo Trandafir ce s-a întâmplat, de fapt, între ea și Zanni în timpul emisiunii de la Kanal D. Recent, au apărut zvonuri care spuneau că în timpul competiției cei doi au fost destul de apropiați o perioadă, chiar că ar fi dormit împreună la unificarea echipelor.

Adelina Damian a fost eliminată de la „Survivor România' la începutul acestei luni. Acum, la câteva zile de la întoarcerea în România, fosta concurentă din emisiunea de la Kanal D a ținut neapărat să facă câteva lămuriri referitoare la relația ei apropiată cu Zanni.

„Eu nu am căutat să mă apropii de Zanni. Treaba cu Zanni e foarte simplă. Când am venit, la un joc, a doua zi, i-am zis: Zanni, eu te-am mai urmărit, aici te-ai schimbat foarte mult. Ești foarte simpatic.

 

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Adeline (@adelina_damian)

De atunci, ne mai permiteam niște glumițe. Apoi ne-am unificat, atunci am simțit să ne apropiem, mai mult el. Îmi aduc aminte de o seară, am cântat patru ore încontinuu. Eram doar noi doi, eram lângă echipele noastre. Oamenii se pot simți bine fără să existe ceva între ei', a declarat Adelina, la Kanal D

Fosta concurentă a făcut parte din echipa Răzoinicilor și, în pofida divergențelor cu Albert, Adelina nu-i poartă pică acestuia.

„Cel mai greu lucru a fost faptul că nu ne puteam spăla cum trebuie. Lucrurile astea te macină, te obosesc. Legat de Albert, am rămas în relaţii bune. Am lăsat totul în urmă, nu am vrut să iau acasă lucrurile astea. Deşi el spune că e cu Dumnezeu, el m-a denigrat, a lăsat să se înţeleagă că între mine şi Zanni a fost mai mult decât o prietenie. Chiar m-a suprins, nu mă aşteptam să spună aşa ceva…

Nu aveam cum să dorm cu Zanni, suntem filmaţi mereu, nu se poate face nimic la Survivor. În ceea ce o priveşte pe Elena, de acasă o vedeam falsă, teatrală. Dar când am ajuns acolo am început să vorbesc cu ea, dar mi-am schimbat părerea', a mai povestit Adelina, la „Teo Show'.

De la ce au pornit scandalurile din echipa Războinicilor de la „Survivor România'

După eliminarea de la „Survivor România’, Adelina Damian a pus punctul pe „i’ și a vorbit în mod public despre certurile și scandalurile apărute între membrii din echipa Războinicii.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Adeline (@adelina_damian)

Potrivit fostei concurente de la „Survivor România’, emisiune difuzată de Kanal D, certurile din ultima perioadă, dar și discuțiile despre alianța dintre ea și Maria nu au dus la rezultate prea bune pentru Adelina Damian, scrie wowbiz.ro.

Fosta concurentă susține că Războinica ar fi trebuit să își cântărească mai bine cuvintele, înainte de a le spune băieților. De asemenea, Adelina recunoaște că show-ul de la Kanal D a învățat-o să fie mai realistă.

„I-am zis Mariei că am înțeles că a vrut să își exprime părerea, dar a fost prea impulsivă și nu știe să își cântărească cuvintele. Dacă le-ar fi spus băieților într-un alt mod, nici ei nu ar fi reacționat cum au reacționat. Dar toate se întâmplă cu un motiv.

Mie îmi pare rău că s-a întâmplat înainte să plec eu, pentru că a părut că vreau eu să fac show. Eu am încredere în mine ca om, doar că am învățat să fiu și foarte realistă. Survivor înseamnă parte socială, trasee și un show tv. Eu pe traseu nu eram mai bună decât ei. Cel mai urât mi s-a părut când oamenii erau slabi din punct de vedere sportiv și jucau cartea scandalului.

Si mi-a părut rău că a părut că eu am început scandalul la final. Au fost multe lucruri pe care cred că băieții o să le regrete când se vor întoarce', a declarat Adelina Damian, în exclusivitate pentru WOWbiz.

Totodată, în cadrul aceluiași interviu, Adelina a dezvăluit că se bucură de faptul că Andrei a ieșit favoritul săptămânii și înțelege cu adevărat cum se desfășoară acest show de televiziune. 

„Mă bucur că a ieșit favorit Andrei pentru că s-a confirmat ceva. Eu am lucrat cinci ani în televiziune, înțeleg cum se mănâncă lucrurile și am încercat să le explic că e un show tv, trebuie să vorbească, să își spună părerea, pentru că au nevoie de voturi.

S-a dovedit acum, când a fost conflictul ăsta și l-am auzit pentru prima dată vorbind și pe Andrei și spunându-și părerea și a ieșit favorit. Eu încercam să le spun că cel care câștigă Survivor trebuie să își asume și partea sportivă și partea sociala și partea de show’, a spus fosta concurentă de la „Survivor România’.

Sursa foto: Instagram

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare