; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Adevărul despre căsnicia lui Catrinel Sandu A știut cum să jongleze

Adevărul despre căsnicia lui Catrinel Sandu: „A știut cum să jongleze”

05 July 2021

Catrinel Sandu s-a mutat în urmă cu mai mulți ani în Statele Unite. După divorțul de primul ei soț, fosta vedetă Prima TV l-a cunoscut pe Steve, bărbatul care i-a schimbat viața. Deși a declarat că nu mai vrea să se căsătorească, lucrurile au luat o cu totul altă întorsătură, scrie libertatea.ro.

Aflată zilele acestea în România, împreună cu fetele sale, Catrinel a făcut câteva dezvăluiri neașteptate despre soțul ei.

„Am zis de la bun început. Noi doi suntem bine, dar nu o să ne căsătorim niciodată, deci ca să fie lucrurile clare de la început, toate cărțile pe masă. A fost un bărbat deștept, a știut cum să jongleze.

Suntem de patru ani împreună, doi ani căsătoriți și încă ne cucerim unul pe altul. Cred că ajungi la punctul acesta când chiar ajungi să te cunoști tu pe tine foarte bine.

Noi ne-am întâlnit la o vârstă de 40 de ani, când deja lucrurile stau altfel, cu experiență și nu mai lași de la tine, în momentul în care apare o persoană care te acceptă așa cum ești și mai mult decât atât, te lasă să înflorești, nu încearcă să te schimbe ea pe tine sau tu pe el. Ăsta e primul lucru pe care toată lumea îl spune: ne schimbăm, îl schimb eu.

Dacă ajungi să crezi că îl vei schimba pe celălalt, nu este persoana potrivită pentru tine', a spus Catrinel Sandu la Antena Stars.

Sursa foto: Instagram

 

Astăzi la TV:

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare