; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

105972783_3103144576451446_1440749056312268037_n

Adevăratul motiv pentru care Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu s-au despărțit: „Trebuie să ne vindecăm”

02 February 2021

Anunțul despărțirii după 9 ani de relație a luat pe toată lumea în surprindere, mai ales pe fanii înrăiți ai tinerilor actori Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu. 

Nemulțumiți de anunțul făcut, Vlad Gherman a dorit să-și lămurească admiratorii și să argumenteze încă o dată decizia care a stat la baza despărțirii de Cristina Ciobănașu: 

Trebuie să înțelegi că dragostea adevărată nu înseamnă să trăiești lângă o persoană până la adânci bătrâneți. Și noi de mici avem imaginea asta. Și noi credeam că dragostea adevărată este reprezentată prin familia perfectă, copii, case, vacanțe, dar timpul ne-a demonstrat că cel mai important lucru e să te bucuri de fiecare moment. Să trăiești fiecare clipă că și cum ar fi ultima. Noi am făcut asta! Mai mult decât atât iubirea adevărată înseamnă să ai curajul să iei o astfel de decizie atunci când simți că alegerea de a rămâne într-o relație în care nu te mai regăsești ar fi un compromis care nu aduce nimic bun’, a fost răspunsul lui Vlad Gherman oferit unei fane.

Astăzi, prin intermediul unor InstaStory actorul mărturisea că atât el, cât și fosta parteneră au nevoie de timp pentru a se vindeca: 

„E o perioadă foarte grea, foarte dificilă pentru amândoi, eram conștienți că va fi o zi infernală cea prin care am trecut și, de fapt, urmează o perioadă foarte grea! Trebuia să facem lucrul ăsta, trebuia să anunțăm, nu ar fi fost corect față de nimeni să aflați de prin alte locuri. Ideea e că în perioada următoare o să încercăm să ne repunem pe picioare, să ne vindecăm și să mergem înainte, eu cel puțin vreau să mă apuc să fac un fel de vlog în care să vă arăt cum o iau de la capăt și sper să fiți alături de mine, alături de Cris, în continuare..', a declarat actorul. 

Pe Cristina și Vlad îi puteți urmări în fiecare joi la Antena 1, în serialul „Adela', de la ora 20.30. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare