Homepage  / Vedete / Vedete străine

Adevăratul motiv pentru care prințul William nu mai are încredere în Harry și Meghan Markle

Adevăratul motiv pentru care prințul William nu mai are încredere în Harry și Meghan Markle

de Redactia Tvmania

Prințul William și Kate Middleton au încă unele probleme de încredere când vine vorba de prințul Harry și Meghan Markle, la mai bine de un an de la interviul televizat cu Oprah Winfrey.

Experta regală Katie Nicholl a vorbit recent despre cum arată astăzi relația dintre cei patru membri ai familiei regale. Nicholl a declarat că, după interviul acordat de Harry și Meghan lui Oprah, William și Kate Middleton nu mai au încredere în ducii de Sussex, scrie etonline.com.

Nicholl subliniază că ducele și ducesa de Cambridge nu s-au întâlnit cu Meghan și Harry când aceștia din urmă s-au aflat în Regatul Unit. Asta deși cuplul a reluat legătura cu alți membri ai familiei regale în timpul vizitei lor.

„Cred că acest lucru semnalează nu doar un program încărcat din partea familiei Cambridge, ci poate și o oarecare lipsă de încredere”, spune expertul regal pentru sursa citată. „Știu că William și Kate sunt îngrijorați de faptul că orice ar putea spune sau face ar putea sfârși în presă. Cred că într-adevăr trebuie să dovedească acum că pot fi de încredere.”

Reacția Prințului Charles când a întâlnit-o pe Lilibet, fiica lui Harry

În timp ce Harry și Meghan nu s-au întâlnit cu William și Kate în privat, cuplul și cei doi copii ai lor au petrecut timp cu prințul Charles, soția sa, Camilla, ducesa de Cornwall, precum și cu regina Elisabeta a II-a.

„Prințul Charles, bineînțeles, nu și-a văzut nepotul, Archie, de ceva timp. A fost foarte special să petreacă ceva timp cu el”, a declarat o sursă.

A fost prima dată când Charles s-a întâlnit cu nepoata sa în vârstă de 1 an, Lili, iar sursa a spus că întâlnirea „a fost foarte emoționantă, un lucru foarte, foarte minunat”.

Cum ducele și ducesa de Sussex au câteva proiecte în lucru cu Netflix și Spotify, Nicholl spune că sunt conștienți că au câteva probleme de rezolvat cu familia.

„Dacă va exista vreo șansă de a merge mai departe, de a repara relațiile și de a încerca cu adevărat să vindece niște răni destul de adânci, atunci cred că Harry și Meghan vor trebui să respecte dorințele familiei regale”, spune Nicholl. „Cred că Harry și Meghan vor trebui neapărat să respecte dorințele [reginei Elisabeta a II-a] și [prințului Charles] și ca aceste întâlniri să rămână private”.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton