; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Mary_kate_olsen_and_olivier_sarkozy

Adevăratul motiv pentru care Mary-Kate Olsen divorțează de Olivier Sarkozy

28 May 2020

Motivul pentru care Mary-Kate Olsen a decis să pună punct căsniciei cu Olivier Sarkozy este cât se poate de serios. Conform mai multor publicații de peste ocean, alegerea actriței de a divorța a fost cauzată de decizia lui Olivier Sarkozy de a-i aduce în casa lor din Hamptons pe fosta lui soție și copiii lor, pentru a-i proteja pe durata pandemiei de coronavirus.

 

Actrița în vârstă de 33 de ani a depus deja actele de divorț la tribunalul din New York, însă sursele citate de Page Six susțin că ea și bancherul în vârstă de 50 de ani sunt despărțiți încă din luna aprilie. Atunci ar fi fost momentul în care Sarkozy a decis ca în casa pe care o împărțea cu Olsen să se mute fosta lui soție, Charlotte Bernard, cei doi copii pe care îi au împreună – Julien și Margot-, dar și mama lui.

„Olivier era foarte îngrijorat de siguranța familiei sale în New York în timpul pandemiei. El a insistat la Mary-Kate că vrea să își aducă fosta soție, copiii și pe mama lui din New York în casa lor din Bridgehampton', a declarat sursa. „Poate francezii au o altă părere despre căsătorie și, deși Mary-Kate îi iubește pe copiii lui Olivier, a fost prea mult pentru ea faptul că și fosta lui soție locuia cu ei. Ce femeie și-ar dori ca fosta soție a partenerului să locuiască cu ei pe o perioadă nedeterminată în mijlocul unei crize?'.

„Nu există o legătură amoroasă între Charlotte și Olivier, el doar și-a dorit ca toată lumea să fie în siguranță pe durata pandemiei de coronavirus. Nu este ceva neobișnuit ca Charlotte să stea în casa cuplului din Hamptons pe durata vacanțelor, ea chiar a fost prezentă la nunta lui Olivier cu Mary-Kate', a mai precizat o altă sursă.

Page Six a relatat că Mary-Kate a scris în dosarul său următoarele:

 „Sunt îngrozită că soțul meu încearcă să mă dea afară din locuință, iar dacă va reuși, voi rămâne fără casă și îmi voi pierde bunurile personale.'

Mary-Kate Olsen a mai solicitat și punerea în aplicare a contractului prenupțial. Mary-Kate și sora sa, Ashley, au o avere estimată la 500 de milioane de dolari.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare