; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Lady gaga si christian

Adevăratul motiv pentru care Lady Gaga și Christian Carino au anulat logodna și s-au despărțit

02 April 2019

Cu puțin timp înainte de decernarea Premiilor Oscar, Lady Gaga și Christian Carino s-au despărțit, mulți considerând ulterior că motivul ar putea fi Bradley Cooper. Adevărul din spatele despărțirii lui Lady Gaga de Christian Carino este însă altul.

Potrivit Us Weekly, se pare că de vină pentru despărțire este gelozia lui Carino. 

„Christian nu s-a comportat foarte frumos cu Gaga spre finalul relației sale, iar ea și-a găsit alinarea în persoana lui Jeremy (Renner, actorul din „Avengers' – n.red) în săptămânile dinainte de despărțire', a precizat o sursă pentru Us Weekly.

 Conform aceleiași surse, „Christian încerca să fie lângă ea tot timpul, îi dădea numeroase telefoane și mesaje. Încerca să o controleze, iar prietenii ei nu l-au plăcut niciodată'.

La jumătatea lunii februarie, reprezentantul oficial al lui Lady Gaga a confirmat pentru revista People că Lady Gaga și Christian Carino au anulat logodna și s-au despărțit definitiv.

Fanii au speculat că cei doi nu mai sunt împreună după ce Carino nu a participat alături de Lady Gaga la decernarea Premiilor Grammy. În plus, cântăreața nu a purtat nici inelul de logodnă.

Lady Gaga a confirmat logodna cu Christian Carino în luna octombrie a anului trecut când a participat la evenimentul ELLEs Women in Hollywood organizat de revista ELLE US. Ea a susținut atunci un discurs emoționant în care a făcut referire și la iubitul ei, Christian Carino, referindu-se la el cu apelativul de „logodnicul meu'.

Potrivit informațiilor din presa americană, Lady Gaga s-ar fi logodit cu iubitul ei, Christian Carino, care îi este și agent, în vara lui 2017, atunci când acesta a cerut și acordul tatălui cântăreței. Lady Gaga și Christian Carino au format un cuplu din luna februarie 2017 când au fost văzuți la pregătirile pentru Super Bowl, Carino pupând-o pe obraz pe Lady Gaga în timp ce aceasta făcea un selfie. Aceasta este prima relație a cântăreței după despărțirea de Taylor Kinney, cei doi anunțând că nu mai formează un cuplu în iulie 2016, după o logodnă și 7 ani de relație.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare