Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Adevăratul motiv pentru care Adrian Nartea („Vlad”) nu a vrut să participe la „Survivor România” 2022

Adevăratul motiv pentru care Adrian Nartea („Vlad”) nu a vrut să participe la „Survivor România” 2022
8

de Andra Stana,

Adrian Nartea este unul dintre cei mai iubiți actori de la noi. Succesul lui a venit odată cu lansarea serialului „Vlad” de la Pro TV. Vedeta de 40 de ani, care a participat mai demult la „Fort Boyard”, a explicat de curând de ce nu a vrut să plece în Republica Dominicană. Iată de ce nu a vrut Adrian Nartea să fie unul dintre Faimoșii de la „Survivor România” 2022.

Adrian Nartea a recunoscut că i-ar fi plăcut să meargă în Dominicană, cu alte cuvinte ar fi participat la ediția din 2022 a emisiunii „Survivor România”. A avut însă un motiv serios pentru care a renunțat la această idee.

„Aş fi vrut să mă duc, sincer, şi am fost în cumpănă destul de mult timp, dar nu puteam să îmi las fetele singure”, a declarat Adrian Nartea pentru click.ro.

Vă reamintim că Adrian Nartea are două fiice, Mara (6 ani) și Petra (1 an și o lună).

Adevaratul-motiv-pentru-care-Adrian-Nartea-„Vlad-nu-a-vrut-sa-participe-la-„Survivor-Romania-2022-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Adrian Nartea: „Mi-ar fi fost extrem de greu”

Lui Adrian Nartea nu i-a fost frică de eventualele accidentări de pe teren. În schimb, actorul nu și-a putut lăsa singure soția și fetele sale.

„Nu, de asta nu îmi era frică, absolut deloc. Pur şi simplu, faptul că să stau departe de fetele mele, mi-ar fi fost extrem de greu. Nu vreau să mă laud, dar sunt foarte implicat în creşterea copiilor. Şi, atunci, să mă rup de ele şi să o las doar pe Alina.

Că noi nu prea suntem adepţii bonelor, nu prea am vrut. Ca să le creştem cum suntem noi, nu cum sunt bonele. Nu că e ceva rău, dar ca idee, mi-era foarte greu, şi, la final, a fost decizia că e complicat. Eu sunt competitiv şi sigur aş fi stat mai mult decât… Nu ştiu ce s-ar fi întâmplat”, a mai adăugat actorul.

Adrian Nartea: „Sportul este un virus în sânge”

Adrian Nartea a recunoscut, într-un interviu pentru TVmania, că sportul este mereu prezent în viața sa.

„La mine nu există 3 zile să nu pot să fac ceva. Sportul este un virus în sânge și eu nu am cum să stau 3 zile decât dacă, Doamne ferește, sunt bolnav sau ceva. Deși, când am avut COVID acum aproape doi ani, făceam exerciții în izolare. Stăteam în cameră izolat, încuiat, deschideam geamurile și făceam zilnic exerciții, flotări, abdomene, tracțiuni și tot ce mai îmi venea prin cap.

Sportul e în sânge, nu există 3 zile în care să nu joc un squash, să nu merg la alergare, să nu fac un interval training sau ceva nou, pentru că nu pot să stau, efectiv, fără să fac ceva.”, a explicat Adrian Nartea, pentru TVmania.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton