Homepage  / Vedete străine

Adevăratul motiv pentru care Madonna a ajuns de urgență la spital. Apropiații sunt în continuare foarte îngrijorați

Adevăratul motiv pentru care Madonna a ajuns de urgență la spital. Apropiații sunt în continuare foarte îngrijorați
6

de Roxana Mirea,

Acum câteva zile, Madonna a fost internată la secția de terapie intensivă. S-a spus că a suferit o „infecție bacteriană gravă”, însă de-abia acum s-a aflat care este adevăratul motiv pentru care artista a ajuns de urgență la spital.

De ce a ajuns Madonna de urgență la spital

De-a lungul numeroaselor sale decenii de activitate muzicală, Madonna a continuat să fie activă fără teamă. De la noi single-uri la parteneriate cu artiști emergenți precum The Weeknd și Playboi Carti, cântăreața a continuat mereu să facă muzică.

Totuși, cel mai recent, în lumina „șederii sale de câteva zile” într-o unitate de terapie intensivă după ce a suferit o „infecție bacteriană gravă”, sursele dezvăluie adevărul din spatele stilului său de viață și pregătirile dificile pentru viitorul său turneu, potrivit sheknows.com.

Potrivit unei surse apropiate cântăreței, Madonna lucra „ore suplimentare” înainte de a se îmbolnăvi. „Este clar că s-a epuizat, iar oamenii din jurul ei i-au reamintit politicos că nu mai are 45 de ani, cu atât mai puțin 25”, a declarat sursa pentru The Sun, adăugând că îi era greu să concureze cu artiști mai tineri precum Pink și Taylor Swift.

„Avea nevoie să păstreze ritmul”, a adăugat sursa cu privire la programul ei. „Să se forțeze atât de mult era extrem de riscant.”

Conform sursei, obiectivul Madonnei a fost să revină total în formă, indiferent de comentariile pe care lumea le-ar face despre faptul că nu arată ca o femeie „obișnuită” de 64 de ani.Dar dacă reușește să se repună pe picioare, turneul va avea mult mai multă vâlvă în jurul său, iar ea are deja parte de multă publicitate – chiar dacă este de tipul greșit”, a declarat sursa. „Madonna se implică pentru a câștiga și muncește mai mult decât oricine.”

Madonna are un nou iubit. Modul neașteptat prin care artista l-a prezentat fanilorIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Prietenii s-au temut ca Madonna ar fi putut sfârși ca Michael Jackson

Potrivit unei alte surse a publicației, prietenii și familia cântăreței au început să se îngrijoreze că aceasta ar fi putut sfârși ca Michael Jackson, care a murit înainte de mult așteptatul său turneu. „Nimeni nu ar spune-o cu voce tare, dar au existat îngrijorări cu privire la o altă situație asemănătoare cu cea a lui Michael Jackson dacă ea nu încetinește puțin ritmul”, a declarat sursa. „Toată lumea a prevăzut că se va întâmpla așa ceva din cauza programului ei intens, dar doar câțiva au fost suficient de curajoși pentru a-i spune că sunt îngrijorați.”

„Madonna era bine dispusă înainte de incident, dar unii prieteni au încurajat-o să o ia mai ușor și să-și găsească timp pentru odihnă, din cauza programului epuizant pe care îl avea în față”, a adăugat sursa. „Mulți dintre noi simțim că remarcile constante despre vârsta ei au pus presiune asupra ei pentru a concura, așa că suntem ușurați că a fost nevoită să își acorde timp și să își pună sănătatea pe primul loc.”

În ceea ce privește starea de sănătate a Madonnei, se pare că se simte mai bine, dar sperietura nu a fost un semnal de alarmă suficient de puternic, așa cum ne-am fi așteptat. „Este acasă, fericită și participă la întâlniri. A respins propunerea de a reduce turneul, deoarece încă dorește să livreze cât mai multe spectacole atunci când își va recăpăta forțele”, a dezvăluit sursa.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton