; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Adelina Pestriţu s-a făcut actriţă

15 November 2010

După ce a cochetat cu rolul de asistentă (la emisiunea Răi, da buni!'), Adelina vrea să-şi încerce norocul şi în actorie.

Fosta soţie a lui Liviu Vârciu va putea fi văzută în curând într-un episod al telenovelei Iubire şi onoare' de la Acasă în rolul Andreei, o prietenă de-a lui Carmen (personaj interpretat de Adela Popescu).

Adelina a filmat primele ei secvenţe alături de Adela Popescu şi a fost impresionată de căldura cu care a fost primită de întreaga echipă. A fost foarte frumos mai ales că a fost debutul meu în actorie, am avut marea onoare să joc alături de actori foarte mari. Întreaga echipă a fost alături de mine şi m-am simţit ca Acasă.'

Pentru a filma acest mic rol, Adelina şi-a anulat restul angajamentelor: M-au sunat şi m-au întrebat dacă aş vrea să joc un rol în telenovela. Am spus Da' imediat. Deşi aveam un program destul de încărcat, am anulat restul angajamentelor pentru a putea filma. Îmi doream foarte mult să joc un rol în această producţie pe care o urmăresc. Mi-a plăcut foarte mult de Adela Popescu, din faţa televizorului o vezi în rolul pe care-l intepretează, în realitate este foarte dulce, prietenoasă şi am fost plăcut impresionată', a declarat Adelina.

Cât despre personajul pe care-l va interpreta, Adelina preferă să păstreze misterul: Andreea este o fată foarte frumoasă, prietena lui Carmen. Misiunea ei nu e una uşoară, iar secvenţele pe care le-am jucat au fost dificile'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare