; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Adelina Pestriţu s-a aventurat pe mare cu “Vaporul iubirii”

06 June 2011

Adelina Pestriţu a fost pe „Vaporul iubirii', alături de alte 13 vedete şi oameni obişnuiţi, petrecând două săptămâni pline de evenimente. Reality-show-ul este prezentat de Pepe şi ajunge la Antena 1 pe 3 iulie.

„Vaporul iubirii' s-a întors deja în port, dar aventura începe abia pe 3 iulie la Antena 1. Emisiunea prezentată de Pepe şi filmată pe un vas de croazieră urmăreşte poveştile de dragoste care se înfiripă între şapte băieţi şi tot atâtea fete, printre care câteva vedete: Rose Maria Florescu, Daniela Crudu, Kamara, Fizz şi Doru Isăroiu de la Parlament.

„Într-adevăr, sunt poveşti frumoase de dragoste, însă nu pot să le dezvălui dinainte. Telespectatorii vor vedea cum ne-am distrat, cum ne-am iubit, cum ne-am certat, cum ne-am urât şi toate cele', lasă să se înţeleagă Adelina Pestriţu.

Cuplul câştigător va primi o croazieră de lux în doi şi cinci mii de euro pentru cheltuială.

Pe parcursul filmărilor, care au durat două săptămâni, concurenţii de pe „Vaporul iubirii' au fost supuşi la tot felul de probe. „Au fost câteva probe foarte interesante. Unele extrem de sexy, pot spune, şi anume cele cu tricourile ude.'

Citeşte textul integral în revistă.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare