; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

IMG_4910

Adelina Pestriţu petrece o vacanţă de vis în Maldive

01 August 2016

Vedeta TV a ajuns zilele trecute în Mahibadhoo, Maldive, pentru a realiza o şedinţă foto spectaculoasă, dar şi pentru a se relaxa la mare şi la soare.

[Not a valid template]

„Am avut norocul şi bucuria să descopăr Insulele Maldive din mijlocul Oceanului Indian. Marea mea dorinţă. Dacă vă gândiţi la cum arată Paradisul, vă puteţi imagina aceste frumoase bucăţi de pământ, lăsate de natură şi intreţinute de mâna omului iscusit. Şi când spun bucăţi, nu exagerez cu nimic. Insula de pe care tocmai vă scriu aceste rânduri are nici mai mult, nici mai puţin, de 1.5 Km. Puţin înfiorător aş putea spune, dacă ne raportăm la faptul că se află în mijlocul Oceanului Indian, iar în caz de tsunami, chiar n-ai încotro să fugi', a povestit Adelina.

Dintre toate destinaţiile de până acum, Adelina a declarat că Maldive a fost cea care i-a făcut sufletul să tresalte cel mai tare: „Aici am întâlnit Raiul pe pământ. Aşa cum mi-l imaginam eu. Natura şi ale ei frumuseţi la superlativ. O îmbinare perfectă între sălbatic şi luxos, turcoaz şi verde. O frumuseţe de nedescris. Am văzut o multitudine de ţări, care mai de care mai frumoase, dar ceea ce a trezit în mine acest loc, este un sentiment unic şi nu vi-l pot detalia în totalitate, prin cuvinte', a mai spus prezentatoarea.

Fascinată de bungalow-ul construit pe apă, de bunătăţile gastronomice, de sunetul păsărilor, Adelina a fost cucerită şi de spectacolul stelar de la miezul nopţii: „M-am aşezat împreună cu o prietenă pe şezlong, ne-am luat un pahar de vin şi am privit cerul înstelat ore în şir'. Adelina va mai povesti despre următoarele experienţe în insulele Maldive pe site-ul ei, edamagazine.ro.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare