Homepage  / Vedete româneşti

Adelina Pestrițu, apariție surprinzătoare la metrou. Imagini din mijlocul de transport în comun. „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”

Adelina Pestrițu, apariție surprinzătoare la metrou. Imagini din mijlocul de transport în comun. „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
10

de Roxana Mirea,

Adelina Pestrițu și-a luat fanii prin surprindere. În acest weekend, fosta prezentatoare TV a renunța la mașinile sale scumpe și a circulat cu metroul prin București. Adelina a publicat imaginile în mediul online, iar urmăritorii ei au reacționat imediat.  

Adelina Pestrițu s-a plimbat cu metroul 

Adelina Pestrițu este una dintre cele mai cunoscute vedete de la noi și este urmărită în mediul online de o comunitate impresionantă de oameni. Doar pe Instagram are peste 1,8 milioane de urmăritori. Recent, ea și-a surprins fanii, care au văzut-o într-o ipostază rară.  

În weekend, Adelina Pestrițu a ales să meargă cu metroul prin București și să renunțe la mașinile de lux. Vedeta a postat imaginile pe Instagram, unde le-a arătat oamenilor cum a fost weekendul pentru ea.  

A mers împreună cu soțul ei, Virgil Șteblea, la o cafenea din Capitală, iar până acolo au decis să ia metroul. Adelina Pestrițu spune că nu circulă cu metroul prea des pentru că mereu are multe bagaje după ea și i-ar fi greu să le care. 

„Noi ne bucurăm că ai decis să folosești metroul. Să înțeleg că se întâmplă foarte rar și din acest motiv ai marcat momentul”, i-a scris cineva pe Instagram. 

Sincer…da. Nu merg foarte des cu metroul. Deși știu că aș ajunge mult mai repede unde as avea nevoie sa merg, am zilnic multe pungi după mine. Huse cu haine, cutii cu pantofi, pungi mici si mari, etc. Mi-ar fi destul de greu sa mă descurc cu toate bagajele la metrou. Așa că prefer să mă plimb în weekend”, i-a răspuns Adelina.  

„Bravo, să mergeți mai des și în aglomerație dacă se poate, lumea adevărată se vede în afara confortului solitar al propriei mașini!”, i-a mai scris un utilizator.  

„Faima nu te poate opri să faci lucruri normale așa cum fac toți ceilalți oameni. (…) Era destul de aglomerat și ieri după cum se poate observa în video. În plus, cunoaștem lumea adevărată, că doar nu trăim în Palatul de Cleștar”, a răspuns fosta prezentatoare TV. 

Adelina Pestritu s-a plimbat cu metroul (7)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Adelina Pestrițu a renunțat la implanturile mamare

În 2016, fosta prezentatoare TV a optat pentru o intervenție chirurgicală pentru a-și mări sânii, după ce pierduse în greutate în mod semnificativ.

La vârsta de 37 de ani, Adelina Pestrițu a hotărât să îndepărteze implanturile mamare, din cauza durerilor mari de spate și a aspectului lor inestetic. 

„Imediat după ce am împlinit cei 37 de ani, am suflat în lumânările de pe tort, am tras aer în piept și am trecut la schimbări majore. Nu vă speriați, discutăm despre schimbări de ordin estetic. Mi-am luat inima în dinți și am renunțat la implanturile mamare, decizie luată după mult timp de gândire, în care am analizat situația împreună cu medicii și am luat în calcul tot ce ar putea să urmeze.

Dacă vă întrebați ce m-a convins mai exact să fac asta, vă pot răspunde ferm: durerile de spate provocate de dimensiunile nepotrivite ale implanturilor și disproporțiile estetice. Astfel, săptămâna trecută, după o perioadă de analiză și informare, m-am prezentat la spital, unde Radu Ionescu m-a întâmpinat și m-a pregătit pentru noua schimbare„, scria Adelina Pestrițu pe contul personal de Instagram.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton