; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Adelina pestritu

Adelina Pestrițu face noi declarații despre starea ei de sănătate, după ce a fost diagnosticată cu coronavirus

14 September 2020

După o perioadă de izolare, Adelina Pestrițu a apărut pe rețlele de socializare pentru a face noi dezvăluiri despre starea ei de sănătate, după ce a fost diagnosticată la începutul lunii septembrie cu coronavirus . Aceasta a precizat că și-a terminat tratamentul și că se simte mai bine. 

Adelina a spus că a ales în ultima perioadă să nu mai fie activă pe rețelele de socializare pentru că a vrut să se concentreze asupra sănătății ei.

 „Dragii mei, regret că nu am fost atât de activă pe rețelele de socializare, dar am decis să mă concentrez pe sănătatea mea. Nu e plăcut să fii bolnav, dar în aceste momente alegi să te gândești cum să revii sănătos lângă familia ta și mai ales lângă copilul tău', a declarat Adelina Pestrițu într-un story pe Instagram.

Adelina a spus că și-a terminat tratamentul și că starea ei de sănătate este una bună. Ea a adăugat și faptul că în timpul petrecut în izolare a scris un articol în care povestește prin tot ceea ce a trecut. 

„În perioada de izolare mi-am scris toate gândurile într-un articol pe care urmează să îl urc pe blogul meu, unde vă povestesc detaliat despre toată această experiență. Până atunci vreau să vă liniștesc. Mi-am terminat tratamentul, mă simt mult mai bine. Ne revedem curând, sper eu, cu bine', a mai spus Adelina Pestrițu.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

 

Iti multumim mult pt vești @adelina.pestritu! Te iubim mult si speram sa revina totul la normal cat mai curând! Multa sanatate @adelina.pestritu! ❤❤❤❤❤

A post shared by All Celebrities (@all.celebritiesoficial) on

În urma depistării infectării cu noul virus, Adelina a fost internată la Spitalul Militar ROL 2. La vremea respectivă spunea că medicii i-au făcut o radiografie pulmonară, EKG și analize, simptomele ei rămânând aceleași – pierderea gustului, mirosului, starea de oboseală și amețeala. De asemenea, tot atunci mai declara și că urmează să stea în izolare, departe de familia ei și va fi monitorizată de DSP.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare