; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Adelina Pestriţu e îndrăgostită… de carieră

14 September 2012

După despărţirea de iubitul ei, Răzvan, Adelina se concentrează acum asupra carierei. Vedeta a revenit din 9 septembrie la Kanal D cu un nou sezon al emisiunii D Paparazzi' şi se dedică trup şi suflet acestui proiect.

Stau foarte bine cu dragostea… pentru meseria mea. Momentan îmi canalizez atenţia către latura profesională a vieţii mele. Nu-mi place să grăbesc lucrurile şi ştiu că viitorul îmi rezervă ceva frumos, aşa că, toate la timpul lor. Intru în al treilea an de când prezint emisiunea D Paparazzi', iar fidelitatea celor care mă privesc, săptămână de săptămână este cea mai mare bucurie'.

Adelina ne-a zis că emisiunea D Paparazzi' va avea parte de schimbări în bine pe tot parcursul sezonului pentru ca telespectatorii să fie pe deplin satisfăcuţi'. Avem un platou nou, o mulţime de rubrici haioase, în acest sezon punem la punct şi o schimbare de look, dar pe care o vom face treptat'.

În puţinul timp liber pe care îl are, Adelinei îi place să se relaxeze în compania persoanelor dragi, alături de căţeluşa ei, Nobby, şi să mă plimb în parc sau să citesc o carte bună', spune ea.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare