Homepage  / Vedete româneşti

Adelina Pestrițu, despre rolul său din comedia „Retreat Vama Veche”: „Un mix de presiune și amuzament”. EXCLUSIV

Adelina Pestrițu, despre rolul său din comedia „Retreat Vama Veche”: „Un mix de presiune și amuzament”. EXCLUSIV
13

de Cătălina Matei,

Dacă nu știați ce este mușchiul sternocleidomastoidian puteți afla din 18 octombrie în comedia „Retreat Vama Veche”, unde Adelina Pestrițu are parte de primul său rol într-un lungmetraj. Iar una dintre cele mai interesante replici este definiția acestei părți din corpul uman. Cât de provocatoare au fost filmările? Și ce urmează pentru celebra influenceriță? Aflăm din cele ce urmează...

Adelina Pestrițu și-a făcut debutul în cinemtografie

Cu o activitate impresionantă în social media, Adelina Pestrițiu a avut parte de o provocare aparte pe marile ecrane. Mai precis, o putem urmări în comedia „Retreat Vama Veche”, în primul său rol într-un lungmetraj. Iar una dintre cele mai interesante replici pe care a rostit-o este definiția unei părți din corpul uman.

Totodată, în această vară, Adelina Pestrițu a aniversat 5 ani de căsătorie cu Virgil Șteblea, cei doi având și o fetiță minunată. Se pregătesc de o vacanță în Qatar alături de alți prieteni, dar și de alte proiecte. Aflăm mai mlure din cele ce urmează…

Cum ai ajuns să joci în filmul „Retreat Vama Veche”? Și ce poți să ne dezvălui despre personajul tău care are aceeași ocupație ca tine, în viața reală…

Am primit această propunere de la Petre Năstase, regizorul filmului. Tare m-am bucurat că m-a considerat potrivită pentru acest rol și că am avut parte de această experiență, alături de actori pe care îi apreciez și îi urmăresc. Personajul meu din film este asemănător cu mine, cea din realitate. Mai exact joc rolul unui influencer înconjurat în permanență de oamenii din echipă și de camere. Abia aștept să ne întâlnim în cinematografele din întreaga țară, pentru că filmul va putea fi văzut peste tot începând cu 18 octombrie. Vom merge și în câteva cinematografe din alte orașe, într-o caravană pe care o aștept cu nerăbdare. Datele și biletele se găsesc pe site-ul www.retreatvamaveche.ro .  

Ce te-a distrat cel mai tare la filmări?

Nu știu ce aș putea nominaliza ca fiind cel mai amuzant moment, pentru că atât cat am stat pe platourile de filmare a fost o super distracție. Cred ca provocarea de a învăța definiția mușchiului sternocleidomastoidian și de a o spune relaxată pe camera a fost un mix de presiune și amuzament. (râde)  Mi-a ieșit destul de repede, fără nevoia de a trage multe duble.

Vei repeta experiența?

De ce nu? Voi da curs cu plăcere și altor provocări actoricești atunci când vor apărea, dacă le voi simți potrivite pentru mine.

Adelina-Pestritu-Retreat-Vama-Veche-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Cum vezi tu viitorul online-ului? Social Media, în special…

În plină evoluție. Însă e important să știm să ne luăm uneltele necesare din acest univers unde sunt riscuri la fiecare pas.

Revenind la ocupația ta, cum o percepe fetița ta?

E prematur să înțeleagă cu exactitate domeniul în care activez. I-am explicat cât am considerat că poate înțelege acum, la cei 6 ani pe care îi are. Zâmbește și îmi trimite pupici atunci când vede reclamele cu mine la televizor. E foarte fericită când mă vede, iar eu, foarte mândră.

Cât timp petrece ea pe device-uri?

Tableta și televizorul sunt printre ultimele opțiuni în ceea ce o privește. Preferă jocurile de societate, experimentele, mersul cu trotineta, bicicleta, rolele. Folosește device-uri cu limită, pentru ca i-am explicat că nu trebuie să exagerăm.

Ce faceți dincolo de ecrane? Cum vă distrați când sunteți doar voi?

Colorăm, ieșim în parc, mergem la cățărări, muzee, film, în parcuri de distracții, grădini zoologice. Desigur, sportul și mișcarea sunt în agenda noastră săptămânală. Mergem la înot, tenis și balet.

Adelina-Pestritu-si-familie-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  5 / 13

Până acum, care ți s-au părut cele mai grele ipostaze la viața de mămică?

Momentele în care am ajuns la spital. Atunci când e bolnavă, simt cum îmi fuge pământul de sub picioare.

Dar în ce privește viața de cuplu?

Relația mea cu Virgil a fost întotdeauna în echilibru. Spun asta pentru că deși au existat și la noi neînțelegeri, așa cum se întâmplă firesc în orice căsnicie, am știut să le depășim și să învățăm din ele. Suntem norocoși că nu avem probleme peste care să nu putem trece și că discuțiile noastre în contradictoriu întotdeauna s-au referit la diferențele de opinie pe care le-am avut pe diverse subiecte.

Ce planuri de vacanță aveți pentru următoarea perioadă?

Vom pleca în Qatar cu Zeny și cu câțiva prieteni apropiați.

Și care este cel mai neobișnuit lucru pe care l-ai încercat într-o vacanță?

Am zburat printre zgârie-nori cu un girocopter (un elicopter descoperit). Surpriza era de fapt pentru Virgil, doar că a trebuit să zbor singura, pentru că el nici nu a vrut să audă.

Foto: Instagram; Talentivity

Citește și:

Cel mai nou VIDEO
PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton