Homepage  / Vedete româneşti

Adelina Pestrițu, apariție ravisantă la botezul fetiței Andreei Antonescu. „O zeiță!”

Adelina Pestrițu, apariție ravisantă la botezul fetiței Andreei Antonescu. „O zeiță!”
14

de Andra Stana,

Adelina Pestrițu a reușit încă o apariție deosebită. Vedeta, care s-a numărat printre invitații la petrecerea de botez a fetiței Andreei Antonescu, i-a încântat pe fanii din mediul online cu fotografiile făcute la petrecere. Cine a însoțit-o la eveniment.

Adelina Pestrițu a întors toate privirile la botezul fetiței Andreei Antonescu

Adelina Pestrițu, unul dintre cei mai de succes influenceri de la noi, a fost invitată, alături de soțul ei, Virgil Șteblea, la petrecerea de botez a fetiței Andreei Antonescu. Vedeta a reușit să întoarcă toate privirile datorită ținutei sale. A purtat o rochie galbenă, cu corset și o crăpătură pe picior.

„Sunt geloasă tare în noaptea asta!”, a scris Adelina în dreptul imaginilor postate pe contul de Instagram, unde este urmărită de 1,8 milioane de oameni. Fotografiile au adunat peste 40 de mii de like-uri, dar și sute de comentarii.

Adelina Pestrițu, apariție ravisantă la botezul fetiței Andreei AntonescuIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

„Ai furat inimi! Superbă și de neînlocuit”, „Ade, eu am ajuns la concluzia că ești cea mai frumoasă din România”, „Rochia e superbă, dar tu ai întrecut-o! Coafura te prinde și mă duce cu gândul la actrițele frumoase și cu clasă, din anii ’50 -‘60”, „Ești frumoasă, inteligentă, rafinată și educată. Ești eleganța personalizată. Nu mai e una ca tine în România. Ar trebui să ia de exemplu lumea”, „Ce bine îți stă în galben!”, „Nu se poate atâta frumusețe într-un om”, „Arăți fabulos ca de obicei!”, „Cea mai frumoasă femeie din România”, „Ești prea top”, „Divină”, „Ești o zeiță!”, „Coafura a fost atât de inspirată, încât rochia, în simplitatea ei, a devenit fabuloasă! Tu, superbă toată !”, sunt doar câteva dintre mesajele postate de fanii influencerului. 

În weekend, Andreea Antonescu și-a botezat fetița, pe Venice Victoria.

Cântăreața a făcut botezul celei de-a doua fetițe la Mânăstirea Cașin, locul în care și-a botezat și primul copil, pe Sienna, acum 12 ani. După ce micuța a fost creștinată, invitații au mers la restaurant, unde toată lumea s-a distrat pe cinste.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton