; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Adelina Pestriţu apare în “Iubire şi onoare”

30 March 2011

adelina-pestritu-iubire-si-onoare-debutAdelina Pestriţu se alătură găştii de Dorobanţi în episodul de joi, 31 martie, al telenovelei Iubire si onoare', de la postul Acasă. Ea o interpretează pe Andreea, o tânără frumoasă din lumea mondenă, dornică să fie în centrul atenţiei tabloidelor, indiferent dacă este vorba despre o afacere cinstită sau un şantaj.

Carmen (Adela Popescu) se întâlneşte cu Andreea (Adelina Pestriţu), o bună prietenă din adolescenţă, într-o cafenea din Dorobanţi şi îi propune o modalitate uşoară de a obţine mulţi bani, dar şi notorietatea mult dorită printr-un plan pus la cale cu dibacie de ea şi Aziz.

Adelina Pestriţu şi-a făcut debutul în actorie pe platourile de filmare din Buftea, unde a fost primită cu multă căldură: La filmare a fost foarte distractiv, nu ştiam la ce să mă aştept de la mine pentru că nu ştiam cum o să mă descurc, însă am lucrat cu o echipă de actori foarte buni, şi pe lângă faptul că sunt actori buni sunt şi nişte oameni de treabă cu care m-am înţeles foarte bine', povesteşte ea.

Primele ei cadre trase pentru telenovela Iubire şi onoare' au fost alături de vedeta Adela Popescu, care a iniţiat-o pe frumoasa brunetă în tainele actoriei: Toată lumea a fost atentă cu mine, mai ales Adela. Pentru că ştia că e debutul meu în actorie, m-a sfătuit cum a crezut ea mai bine şi m-a ajutat să învăţ textul'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare