; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

FOTO: Adelina Pestrițu a trăit senzații tari în vacanță

07 March 2012

Adelina Pestrițu, prezentatoarea emisiunii „D Paparazzi' de la Kanal D, a petrecut prima vacanță pe anul acesta la munte, alături de o prietenă. Ceea ce se voia a fi un weekend relaxant s-a transformat însă într-o avalanșă de senzații tari.

„M-am hotărât într-o dimineață să plec la munte alături de o prietenă. Ne-am făcut bagajele și în trei ore eram la telecabina care duce la Bâlea Lac. De foarte mult timp îmi plănuisem o scurtă vacanță de relaxare', a mărturisit Adelina.

Telecabina se mișca brusc și amenințător…

Doar că planurile de acasă nu se împlinesc întotdeauna, iar relaxarea urma să fie transformată în tensiune:

„Pentru a ajunge la cabană, a trebuit să luăm telecabina, doar că, din cauza condițiilor meteo, oamenii de acolo ne-au înștiințat că s-ar putea să întâmpinăm mici probleme. Ceea ce s-a și întâmplat. Din cauza viscolului și implicit a vântului puternic, am rămas blocată minute bune în telecabina care se mișca brusc și amenințător în toate direcțiile și scotea sunete ciudate. Am trecut prin clipe înfricoșătoare! Într-un final, am reușit să urcăm, asta pentru ca între timp vremea s-a calmat'.

În ciuda clipelor tensionate prin care a trecut, Adelina a petrecut un weekend relaxant și antrenant alături de prietena ei.

„Am fost la hotelul de gheață, la Biserica de gheață. E un loc foarte frumos care te încarcă pozitiv. N-am avut curaj să dorm în hotelul de gheață, în schimb am apreciat efortul și daruirea cu care oamenii de acolo au muncit pentru a-l ridica', a spus Adelina Pestrițu.

adelina-pestritu-munte-kanal-d-2

Picture 2 of 3

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare