; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Adelina Pestrițu

Adelina Pestrițu a pregătit surprize pentru sezonul 3 din „D PAPARAZZI”

07 September 2012

Duminică, 9 septembrie, Adelina Pestrițu dă startul celui de-al treilea sezon al emisiunii D PAPARAZZI'. Într-un decor nou și cu o mulțime de surprize pregătite, Adelina vă așteaptă începând cu 19.45, la Kanal D.

Un nou sezon al emisiunii << D PAPARAZZI>> se pregătește de start. Le-am pregătit telespectatorilor o mulțime de surprize, rubrici noi prin care le vom arăta adevărata față a vedetelor din România, dar și un decor absolut minunat.

Vă invit să fiţi în faţa micilor ecrane duminică de duminică, începând cu ora 19.45, la Kanal D', a declarat Adelina Pestriţu.

David, fiul Andrei, liber la distrugeri!

În această săptămână Andra vorbeşte la D PAPARAZZI' despre cât de mult s-a schimbat fiul ei, David, în vârstă de un an şi şase luni, cântăreaţa mărturiseşte şi faptul că acesta are voie să distrugă orice în casă.

David s-a schimbat foarte mult! E mare! Spune mama, înţelege tot, doar că nu vorbeşte. Abia aştept să-mi spună: <>. Are voie să distrugă toată casa. I-am zis: <>', a spus Andra.

Vedeţi în ce ipostază a fost surprinsă Andra, duminică, 9 septembrie, începând cu ora 19.45, în emisiunea D PAPARAZZI', la Kanal D.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare