; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

118137846_860360494496194_2082470923224425007_n

Adelina Pestrițu a fost diagnosticată cu Covid-19. Ce simptome are

02 September 2020

„Virusul nu iartă pe nimeni' spune Adelina Pestrițu, care a dezvăluit că a fost diagnosticată cu Covid-19. Prin intermediul unor story-uri pe Instagram, fosta prezentatoare a transmis fanilor un mesaj despre starea sa de sănătate.

Înainte de a anunța că a fost diagnosticată cu Covid-19, Adelina Pestrițu și-a ținut la curent fanii cu întâmplările obișnuite din viața sa, a făcut o vizită la studioul unde era fotografiată noua sa colecție și chiar a organizat un giveaway pentru urmăritori. Târziu în noapte, însă, aceasta a postat câteva filmulețe realizate în propria mașină unde a dezvăluit că a fost testată pozitiv cu coronavirus, după ce a venit în contact cu o persoană pozitivă, despre care nu a știut la vremea respectivă că este bolnavă.

În lacrimi, Adelina Pestrițu a anunțat că a fost diagnosticată cu coronavirus și că așteaptă să fie preluată de personalul medical. Ea a spus că și-a dat seama că ceva este în neregulă pentru că și-a pierdut gustul și mirosul. Vedeta a mărturisit și că este îngrijorată pentru familia sa, care urmează să fie testată. Soțul ei ar fi fost deja testat negativ.

„Dragii mei, nu as fi vrut să fac acest story, dar vreau să ştiţi de la mine prin ce trec. Din păcate, zilele trecute am intrat în contact cu un bolnav de COVID-19, iar după ce au apărut primele simptome, am rămas făra gust şi fără miros, mi-am făcut un test. Testul a ieşit pozitiv, iar acum mă aflu în parcarea spitalului, aştept să fiu preluată şi internată. Toţi cei din familie vor fi testaţi, Zeni, bunicii… Soţul a iesit negativ, dar vă ţin la curent.   Nu am ştiut că persoana respectivă este infectată cu COVID, eu mi-am facut testul după ce am rămas fără gust şi fără miros. Am mâncat o ciocolată şi simţeam ca şi cum mâncam hârtie. Deocamdată starea mea de sănătate este bună. O să vă ţin la curent pe măsură ce voi putea să comunic ceea ce se întâmplă. Asta e, nu putem sa prevedem aceste episoade din viaţa noastră. Protejati-vă, aveţi grijă.   Vreau să vă mai spun un lucru. Îmi este teamă pentru mine şi pentru ai mei, dar eu am mare încredere ca va fi totul bine, a spus vedeta. 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare