; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Adelina Pestriţu a anunţat că este însărcinată

Adelina Pestriţu a anunţat că este însărcinată: „Vârsta de 31 de ani a venit cu cel mai minunat dar”

02 February 2018

Chiar de ziua ei, pe 2 februarie, vedeta a declarat pe Facebook ca ea şi iubitul ei, Virgil, vor deveni părinţi anul acesta.

„Vârsta de 31 de ani a venit cu cel mai minunat dar pe care puteam să-l primesc vreodată. Eu şi iubitul meu, Virgil, suntem fericiţi să împărtăşim cu voi vestea ca vom deveni părinţi. Fericirea noastă este cu atât mai mare cu cât, în curând, vom sărbători şi un an de relaţie. Suntem copleşiţi de emoţii şi abia aşteptăm să treacă cele 6 luni rămase până vom fi 3. Sperăm să ne descurcăm bine în rolul de părinţi', a spus fosta prezentatoare a emisiunilor „Wow Biz' şi „D-Paparazzi' de la Kanal D.

Adelina Pestriţu şi Virgil Steblea formează un cuplu din primăvara anului trecut însă au decis să păstreze discreţia în ceea ce priveşte povestea lor de iubire: Trăiesc o poveste de dragoste alături de un om minunat, atent, puternic, care mă face să mă simt în siguranţă, mă face să râd şi care mă completează perfect.'

De când a plecat de la Kanal D, în ianuarie 2016, Adelina s-a ocupat de revista ei online, Eda Magazine. În trecut, Adelina a avut un mariaj scurt cu Liviu Vârciu. Cei doi s-au căsătorit pe 14 februarie 2009 şi au divorţat în mai 2010. Ei au mai încercat să se împace în toamna aceluiaşi an, însă fără sorţi de izbândă. Ultima relaţie mediatizată a Adelinei a fost cu Speak. Cei doi au fost împreună doi ani şi jumătate şi s-au despărţit în octombrie 2016.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare