Homepage  / Vedete româneşti

Adelina Chivu, confesiuni neașteptate despre viața sa în Italia. Ce limbă se vorbește în familia prezentatoarei „X Factor”

Adelina Chivu, confesiuni neașteptate despre viața sa în Italia. Ce limbă se vorbește în familia prezentatoarei „X Factor”
13

de Cristina Țapu,

Revenită în peisajul media din România după o pauză de mai bine de 16 ani, prezentatoarea X Factor, Adelina Chivu, a fost invitata lui Mihai Morar, la rândul lui prezentator X Factor, la podcastul Fain şi Simplu.

Ce limbă se vorbește în familia Adelinei Chivu

Colegi în Antena încă de pe vremea începuturilor lor în televiziune, cei doi au depănat aminitiri, au creionat noul sezon X Factor, au vorbit despre planurile de viitor şi au făcut o paralelă între viaţa de aici şi cea din Italia.

Invitata lui în cel mai nou episod al podcastului Fain şi Simplu, nu mică i-a fost mirarea lui Mihai Morar să constate că, deşi plecată de mai bine de 16 ani din România, Adelina Chivu nu a împrumutat în vocabularul ei cuvinte italieneşti.

adelina-chivu-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

„Eu vorbesc foarte mult în limba română. La noi acasă, e lege, nu se vorbeşte altă limbă. Până şi Ann, bona noastră filipineză, care între timp a devenit parte din familia noastră, pentru că ne este alături de 13 ani, a învăţat limba română, a învăţat să facă ciorbă şi sarmale. Noi suntem o mică oază românească în Milano!”, a declarat prezentatoarea X Factor.

Mihai Morar a întrebat-o și despre motivul care a determinat-o să accepte să revină pe micul ecran, după 16 ani în care și-a dedicat viața familiei. „Fetele sunt foarte mari deja, merg la muzeu și se uită după băieți. Cristi este într-o pauză acum. Practic acum este singurul moment în care am putut să fac ceva pentru mine, să ies din zona de confort. Fetele sunt foarte mândre de mine, s-au lăudat la toată școala. Nu îmi este teamă să revin în televiziune. Nu am cum să controlez opinia publicului și pe mine nici nu mă deranjează. Eu nu m-am autopropus să fiu prezentatoare, mi s-a făcut o propunere pe care am acceptat-o. Pur și simplu, mediul muzical de la X Factor cu siguranță îmi va plăcea foarte, foarte mult și eu sper să aduc ceva în plus și bun dincolo de numele meu de familie”, a declarat Adelina Chivu.

Adelina Chivu a revenit în televiziune după 16 ani de pauză

Adelina Chivu (născută Elisei) este o fostă jurnalistă de televiziune și model din România, cunoscută mai ales pentru faptul că este soția lui Cristian Chivu, fostul căpitan al echipei naționale de fotbal a României și fost jucător la echipe de renume, precum Internazionale Milano. 

Italia a devenit țara de adopție a Adelinei Chivu încă din 2007, an în care s-a logodit cu fostul căpital al echipei naționale de fotbal, Cristian Chivu. Pe 6 iulie 2008 s-au căsătorit, iar pe 12 februarie 2009 s-a născut Natalia, prima lor fetiță. Cea de-a doua fetiță a cuplului s-a născut pe 4 noiembrie 2010. 

Cel mai nou sezon X Factor România îi aduce la masa juriului pe Delia, Puya, Marius Moga şi Ştefan Bănică, într-o competiţie unică ce va face telespectatorii parte dintr-un spectacol de neuitat. Cei patru jurați vor încerca să descopere factorul X și să îl atragă în grupa sa, pentru a câștiga marele trofeu.

Voci extraordinare şi poveşti deosebite de viaţă se vor regăsi în sezonul spectacol al talent show-ului de la Antena 1, prezentat de Adelina Chivu şi Mihai Morar, singurul format în care pot participa atât solişti, cât şi grupuri la început de carieră.

Sursă foto: Instagram

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton