; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Thumbs_adelin si catalin_9055

Adelin Petrişor faţă în faţă cu Cătălin Ştefănescu, la „Garantat 100%”

17 November 2013

Duminică, de la miezul nopţii, la TVR 1, Cătălin Ştefănescu stă de vorbă cu jurnalistul de război Adelin Petrişor despre „Ţara cu un singur gras'.

[Not a valid template]

A făcut interviuri cu celebrităţi, de la Yasser Arafat şi Beniamin Netanyahu, până la motociclistul Valentino Rossi sau la secretarul general al NATO. A fost premiat în mai multe rânduri pentru reportajele sale. E „posesor' de blog personal şi autor al unor cărţi. Cea mai recentă dintre ele poartă titlul „Ţara cu un singur gras' şi este rezultatul unei călătorii spectaculoase în Coreea de Nord.

Adelin Petrişor este duminică seară invitatul lui Cătălin Ştefănescu la „Garantat 100%'. Cunoscutul jurnalist de război al TVR va povesti despre Coreea de Nord, despre cartea lui, dar şi despre cât de bine ar fi dacă am învăţa din greşelile trecutului.

Adelin Petrişor s-a născut în iulie 1975, la Buzău. Este unul dintre cei mai cunoscuţi jurnalişti de război din România, fiind cunoscut pentru relatările sale de pe teatrele de operaţiuni din toată lumea – Irak, Afganistan, Liban, Algeria, Albania, Închisoarea de la Guantanamo. Tot el este şi autorul unui film documentar care poartă acelaşi titlu.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare