; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Adele

Adele va deveni mămică în septembrie

10 July 2012

Adele va naște în septembrie. Cântăreața este însărcinată în șapte luni, dar și-a ascuns burtica de ochii publicului purtând până acum haine largi și evitând să fie prea des în centrul atenției media.

Conform unei surse citate de site-ul femalefirst.co.uk, Adele și logodnicul ei, Simon, și-au dorit să amâne cât mai mult posibil dezvăluirea veștii că vor deveni părinți.

„Adele abia dacă a părăsit casa de câteva ori în ultimele luni. A vrut să păstreze doar pentru ea bucuria că este însărcinată. A încetat să mai facă sport acum câteva luni, iar începând de atunci, totul s-a învârtit în jurul copilului', a spus sursa.

Vor urma mulți alți copii?

Prietenii lui Simon (36 de ani), care mai are o fiică de cinci ani dintr-o căsnicie anterioară, spun că el și Adele își doreau să aibă copii împreună.

„Familia este foarte importantă pentru ei și eu au început să vorbească despre copii și căsătorie încă de când s-au cunoscut, în septembrie. Cred că Adele e totuși puțin surprinsă că totul s-a întâmplat atât de repede', a declarat o sursă.

Acum se zvonește că cei doi ar putea să se căsătorească în secret.

Adele a anunțat că este însărcinată printr-un mesaj scris de ea pe site-ul personal:

„Sunt încântată să vă anunț că eu și Simon așteptăm primul nostru copil. Am vrut să aflați vestea direct de la mine. Normal, suntem până peste cap de fericiți. A voastră, mereu, Adele'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare