Homepage  / Vedete străine

Adele s-a căsătorit în mare secret cu Rich Paul. Artista a trecut printr-un divorț dureros, dar acum este mai îndrăgostită ca oricând

Adele s-a căsătorit în mare secret cu Rich Paul. Artista a trecut printr-un divorț dureros, dar acum este mai îndrăgostită ca oricând
9

de Cristina Țapu,

Adele a confirmat în cele din urmă că s-a căsătorit cu Rich Paul, făcând un anunț adorabil în timpul apariției sale în show-ul lui Alan Carr. Cântăreața și agentul sportiv Rich și-au făcut relația publică în 2021, însă nimeni nu se aștepta ca cei doi să ajungă atât de repede în fața ofițerului de stare civilă!

Adele s-a căsătorit în secret cu Rich Paul

Adele a confirmat că s-a căsătorit cu Rich Paul în urmă cu doar câteva zile. Existau speculații că cei doi s-au căsătorit anul trecut, iar artista în vârstă de 35 de ani a părut să confirme aceste zvonuri atunci când a făcut referire la agentul sportiv în vârstă de 41 de ani drept „soțul“ ei.

Conform informațiilor furnizate de dailymail.co.uk, Adele pare să fi confirmat căsătoria la spectacolul de comedie al celui mai bun prieten al său, Alan Carr, în Los Angeles. Vă reamintim că Adele s-a despărțit de Simon Konecki în 2018, iar procesul de divorț a fost finalizat în 2021. Alături de acesta, artista de origine britanică are un băiat, care a rămas în custodia sa.

Adele and Rich Paul at Lakers v Warriors Game 3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Adele a doborât record după record în cariera sa muzicală

În ianuarie 2008, Adele a debutat cu albumul său intitulat „19″, care a obținut imediat prima poziție în topurile muzicale britanice și a fost vândut în peste patru milioane de exemplare. De pe acest album, au fost promovate hiturile „Hometown Glory”, „Chasing Pavements”, „Cold Shoulder” și „Make You Feel My Love”. Debutul său discografic a fost recompensat cu patru discuri de platină în Marea Britanie, iar cariera lui Adele a luat avânt într-un mod fabulos.

Potrivit Official Charts Company, Adele a devenit prima artistă în viață care a reușit să ocupe simultan prima poziție atât în clasamentul oficial al pieselor single, cât și în cel al albumelor, la fel cum au realizat și The Beatles în 1964. Albumul său a dominat topurile timp de nouă săptămâni, fiind apoi depășit de „Wasting Light” al trupei Foo Fighters.

În 2015, Adele a revenit cu „25″, un album anticipat cu entuziasm de fani și critici. Single-ul „Hello” a stabilit recorduri, devenind una dintre cele mai ascultate și apreciate melodii ale tuturor timpurilor. Albumul a continuat tradiția de a stăpâni topurile, demonstrând că Adele nu doar menține, ci depășește în continuare așteptările.

Sursă foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton