Homepage  / Vedete străine

Adele s-a căsătorit a doua oară? Detaliul care a dat-o de gol. „Nu, oprește-te, e măritată?”

Adele s-a căsătorit a doua oară? Detaliul care a dat-o de gol. „Nu, oprește-te, e măritată?”
8

de Cătălina Matei,

Excentrică din fire, mai ales când vine vorba despre viața sa personală, Adele și-a surprins recent fanii cu o informație surprinzătoare: celebra artistă s-ar fi căsătorit cu iubitul său, agentul sportiv american Rich Paul. Cum s-a dat de gol Adele.

Adele, reacție inedită atunci când a fost cerută în căsătorie în timpul unui concert

În timpul unui concert susținut sâmbătă la Las Vegas, Adele a primit din public o cerere în căsătorie din partea uneia dintre admiratoarele sale, prezente în sală. Nimic neobișnuit, căci celebra cântăreață a primit de-a lungul timpului nenumărate propuneri din parte fanilor.

Surprinzător însă a fost răspunsul pe care artista l-a oferit în urma cererii, numindu-l „soț” pe actualul său iubit, agentul sportiv de origine americană Rich Paul.

Nu te poți căsători cu mine. Sunt heterosexuală, iubito, iar soțul meu este aici în această seară”, i-a spus Adele, câștigătoarea premiului Grammy, în vârstă de 35 de ani, unei femei din public.

Iar când fana respectivă a insistat: „Poți să încerci?”, artista de origine britanică  a replicat amuzată: „Nu, nu vreau să încerc. Sunt cu Rich. Ești nebună, lasă-mă în pace!”.

Bineînțeles, momentul a fost surprins de cineva din sală. Apoi, video-ul cu pricina, postat pe o rețea de socializare, s-a viralizat rapid, notează PageSix.

Soțul ei? Doamne, Adele Paul?, a fost unul dintre comentarii. „Nu, oprește-te, e căsătorită?”, s-a revoltat un alt fan.

Cine este Rich Paul, presupusul soț al lui Adele?

Adele și agentul sportiv Rich Paul au făcut publică idila lor în iulie 2021, când au fost fotografiați stând împreună lângă teren la un meci de baschet din NBA. Atunci, o sursă apropiată cuplului a declarat pentru site-ul de știri Page Six că „cei doi se întâlnesc 100%”.

Rich Paul este un agent sportiv american și fondator al Klutch Sports Group. Renumit pentru prietenia sa de lungă durată cu starul NBA LeBron James, Rich este considerat a fi unul dintre cei mai puternici agenți din industria sportului american.

The BRIT Awards 2022Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Într-un interviu acrodat revistei „Rolling Stone” cu ceva timp în urmă, Adele a vorbit cu admirație despre Paul, numindu-l „uimitor” și „cu inima deschisă”. Tot atunci, ea a precizat că relația lor a fost cea mai „ușoară” poveste de dragoste pe care a trăit-o vreodată. În anul următor, cântăreața a apărut cu un inel cu diamant pe deget. Deși s-a speculat că ar fi vorba despre un inel de logodnă, Adele a precizat într-un interviu acordat revistei „Elle” din august 2022 că „nu” sunt logodiți, declarând: „Îmi plac doar bijuteriile de lux”.

Totodată, anul trecut, chiar de ziua ei, Adele și-a cumpărat o casă în Beverly Hills, alături de Rich Paul, proprietate ce îi aparținuse anterior lui Sylvester Stallone. Cei doi s-au mutat împreună cu fiul lui Adele, Angelo Adkins, din vechea căsnicie cu Simon Konecki, și cu cei 3 copii ai lui Paul.

Anul acesta, cântăreața și-a exprimat dorința de a mai avea un copil, dezvăluirea venind în timpul unuia dintre concertele sale din Las Vegas. Atunci, le-a spus spectatorilor săi că e „pregătită să fie din nou mamă în curând”. Mai mult, avea chiar pregătită o listă de nume de copii.

Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton