Homepage  / Vedete străine

Adele, gest impresionant față de un cuplu. Artista a izbucnit în lacrimi. „Este atât de emoționant!”

Adele, gest impresionant față de un cuplu. Artista a izbucnit în lacrimi. „Este atât de emoționant!”

de Roxana Mirea,

Adele a făcut un gest impresionant pentru un cuplu. Cei doi au mers la concertul artistei și au rugat-o să le facă o favoare. Artista n-a stat prea mult pe gânduri, iar, la sfârșit, a izbucnit în lacrimi, fiind profund emoționantă de ceea ce s-a întâmplat.  

Adele, gest impresionant pentru un cuplu 

Adele a ajutat doi fani să dezvăluie pe scenă sexul bebelușului lor, săptămâna aceasta. 

Fanii lui Adele, Chris Dare și soția sa, Shantelle Lord, au participat la concertul din Las Vegas al cântăreței cu o pancartă pe care scria „Adele, vrei să ne dezvălui sexul copilului?”. Cuplul a fost chemat ulterior în fața scenei, unde Adele a citit sexul bebelușului pentru ca publicul să audă. 

Nimeni nu prea are voie cu semne aici. Sunt doar obsedată de faptul că ați băgat unul”, le-a spus Adele cuplului într-o înregistrare video pe care Dare a postat-o pe Instagram și TikTok. 

Înainte de dezvăluirea sexului, Shantelle Lord i-a spus cântăreței că în prezent este însărcinată în 18 săptămâni, dar că ea și Dare au avut plicul cu sexul copilului lor încă de când era însărcinată în 12 săptămâni. Cuplul a așteptat acest moment, în speranța că Adele va fi cea care le va spune dacă vor avea o fetiță sau un băiețel.  

Adele a deschis apoi plicul și a spus mulțimii: „Shantelle și Chris vor avea un… băiat!” 

După anunț, Adele a oferit mai multe urări de bine cuplului și a izbucnit în lacrimi, fiind profund emoționată.A fost uimitor”, a spus ea. „Sunt atât de fericită pentru voi! Sunt atât de fericită pentru voi! Este atât de emoționant, oh, Doamne!” 

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton