; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Adele este în doliu! Drama prin care trece artista la câteva zile după aniversarea sa

Adele este în doliu! Drama prin care trece artista la câteva zile după aniversarea sa

11 May 2021

La doar o săptămână de când și-a sărbătorit ziua de naștere, Adele trece prin momente dificile! Tatăl artistei s-a stins din viață la vârsta de 57 de ani. 

Tatăl celebrei cântărețe britanice Adele a murit, la 57 de ani, după o lungă luptă cu cancerul intestinal cu care a fost diagnosticat în 2013. 

Tatăl lui Adele a murit, înainte ca cei doi să apuce să se împace

Relația dintre artistă și tatăl ei, Mark Evans, a fost întotdeauna dificilă, având în vedere că acesta și-a părăsit familia când Adele avea 2 ani. Reapropierea dintre ei nu a funcționat deși au fost mai multe încercări de-a lungul anilor. În urmă cu 10 ani, Mark Evans mărturisea în cadrul unui interviu că eforturile de a câștiga dragostea fiicei sale sunt zadarnice.

Mark Evans nu mai vorbise cu Adele de ani de zile. Relația cu ea a rămas „amară până la capăt', potrivit unor surse The Sun, în ciuda încercărilor sale de „a îndrepta lucrurile'.

Într-un interviu din 2013, când a anunțat că are cancer, Evans a spus și că își dorește fiica înapoi. Aparent, regreta felul în care a tratat-o în adolescență și era profund rușinat de alcoolismul care a distrus relația cu familia sa.

Adele a căutat din copilărie dragostea partenă în cei apropiați ei, dovadă fiind și declarația sa din 2017 în cadrul premiilor Grammy unde i-a spus managerului că „Te iubesc ca și cum ai fi tatăl meu. Nu-l iubesc pe tatăl meu, asta e situația. Asta nu înseamnă mult. Te iubesc, aș vrea să-l iubesc pe tatăl meu ', i-a spus ea managerului ei, cu aparatul foto surprinzând fețe șocate în public.

Totuși, în alte interviuri, ea a insistat: „Nu-l urăsc – el este tatăl meu', iar sursele au declarat ziarului britanic The Sun că va fi totuși Adele va fi tristă în urma decesului său.

Adele a fost crescută de mama Penny Adkins la Londra după ce tatăl ei a părăsit familia.

Evans își dezvăluise bătălia cu cancerul intestinal în 2013, spunând la acea vreme că nu-și va întâlni niciodată nepotul, Angelo – fiul lui Adele cu antreprenoul Simon Konecki, de care a divorțat în martie. Nu era clar dacă aceștia s-au întâlnit vreodată.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare