; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Adele a fost regina serii la Premiile Grammy 2012

13 February 2012

A 54-a ediţie a celebrei gale a fost dominată de trista veste a morţii legendarei Whitney Houston, căreia s-au grăbit să-i aducă un tribut mai toţi cei care au urcat pe scena din Los Angeles.

Cele mai multe distincţii le-a primit, cum era de aşteptat, Adele (23 de ani), englezoaica fiind revelaţia muzicală a anului trecut cu discul „21'. Ea a plecat cu şase premii din şase, inclusiv cele pentru cel mai bun album şi cel mai bun cântec al anului.

„A fost anul care mi-a schimbat viaţa', a declarat ea, cu lacrimi în ochi, după ce a primit premiul pentru cel mai bun disc al lui 2011.

De asemenea, Adele a încântat asistenţa şi cu o versiune live a hit-ului Rolling in the Deep', prima ei reprezentaţie muzicală de la o operaţie pe corzile vocale prin care a trecut spre sfârşitul lui 2011.

Te vom iubi pentru totdeauna'

În ce priveşte segmentul in memoriam' al spectacolului, dedicat regretatei Whitney, Jennifer Hudson a fost cea care a ridicat publicul în picioare, cu varianta proprie a inconfundabilei I Will Always Love You'.

Şi gazda LL Cool J a început gala cu un omagiu adus cântăreţei care murise în noaptea precedentă. Whitney, te vom iubi pentru totdeauna', a parafrazat el titlul unuia dintre cele mai mari hit-uri ale artistei.

Printre ceilalţi câştigători s-au mai numărat Foo Fighters, pentru cel mai bun album rock, Chris Brown, fostul iubit al Rihannei, pentru cel mai bun disc R&B, Tony Bennett, pentru cel mai bun album pop, Kanye West, pentru cel mai bun album rap, Lady Antebellum, pentru cel mai bun album country, şi revelaţia indie Bon Iver, pentru cel mai bun nou artist şi cel mai bun album alternativ.

Adele

Picture 1 of 3


Înregistrarea/ single-ul anului: "Rolling in the Deep" - Adele
Albumul anului: "21" - Adele
Cântecul anului: "Rolling in the Deep" - Adele
Cea mai bună interpretare pop solo: Adele - "Someone like You"
Cel mai bun album pop: "21" - Adele

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare