; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Adela şi DJ Project au lansat piesa Fără tine

Adela şi DJ Project au lansat piesa “Fără tine”

09 July 2013

DJ Project şi Adela Popescu au lansat cel de-al treilea single în această formulă, intitulat Fără tine'. Piesa a fost compusă de Alex Pelin şi David Deejay, iar înregistrările s-au făcut în Germania.

«Fără tine» este o piesă foarte puternică, ritmată care îţi dă o energie incredibilă atunci când o asculţi. Povestea este una de dragoste, sound-ul este unul de club, un mix perfect pentru a asigura buna dispoziţie în stilul în care v-am obişnuit până acum. Deşi este o piesă despre relaţiile care ajung la capăt de drum, mesajul este unul optimist şi de-abia asteptăm să o cântăm în faţa publicului din ţară şi de pe litoral', a declarat Adela Popescu, citată de Acasă.

Iar DJ Maxx a completat-o:

E o melodie de dragoste la care s-a lucrat foarte mult. Le mulţumesc colegilor mei că au pierdut multe nopţi în studio şi că am reuşit să lansăm piesa chiar de ziua mea, consider că este cel mai frumos cadou pe care l-am primit de-a lungul carierei. Noi suntem foarte fericiţi de rezultat şi vă aşteptăm toată vara pe litoral să ne distrăm şi să cântăm împreună Fără tine''.

La rândul său, celălalt membru DJ Project, Gino Manzotti, crede că piesa se potriveşte la fix cu atmosfera din Costineşti'.

Ascultaţi aici piesa Fără tine':

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare