; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Adela şi Călin Popescu

Adela şi Călin Popescu vin la “De Suflet”, într-o ediţie dedicată fraţilor şi surorilor

11 April 2014

Diana Dumitrescu a pregătit o ediţie specială a emisiunii “De Suflet” în care va invita oameni frumoşi, cu legături speciale: fraţi şi surori. Cu o zi înainte de Florii, la Pro TV Internaţional vor veni, în premieră, sâmbătă, de la ora 20.30, Adela şi Călin Popescu, Carmen şi Răzvan Trandafir, Constantin şi Marius Măgureanu.

Adela şi Călin Popescu

Foarte apropiată de cei doi fraţi ai ei, Adela are multe de povestit despre copilărie şi despre năzdrăvăniile pe care le făceau împreună. Dacă cei doi o şicanau, dacă au fost geloşi la primele ei întâlniri, cum au reacţionat când Adela a început să devină cunoscută, ea şi Călin vor povestit în detaliu la “De Suflet”.

Carmen şi Răzvan Trandafir sunt a doua pereche de fraţi care vin în emisiunea Dianei Dumitrescu. Ei au ca pasiune comună muzica, domeniu în care au şi devenit celebri. În ediţia de sâmbătă vom afla de la cine au moştenit talentul, dacă au luat lecţii împreună, dar şi cât de ambiţioşi i-a făcut faptul că împart acelaşi talent.

Constantin şi Marius Măgureanu sunt două voci puternice ale folclorului oltenesc. Ei au transmis mai departe copiilor lor tradiţiile româneşti.

Trupa Amadeus va fi prezenta în platoul De Suflet'.

Săptămâna viitoare, emisiunea va avea o ediţie specială şi nu va fi difuzată sâmbăta, ci chiar în ziua de Paşte, de la ora 20.30.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare