; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Adela Popescu, vacanţă în Italia

21 May 2011

După ce a terminat filmările pentru telenovela „Iubire şi onoare' de la Acasă, examenul de licenţă îi acaparează Adelei Popescu toată atenţia. Imediat după terminarea examenelor, ea şi Radu Vâlcan se vor bucura de vacanţă.

Ai terminat filmările pentru „Iubire şi onoare. Ce faci în vacanţă?

În această pauză pregătesc spectacolul pentru licenţă, învăţ pentru examene şi, după ce voi termina, vom avea o vacanţă liniştită şi călduroasă în Italia.

Ce personaj ţi-a plăcut mai mult, Alina din „Numai iubirea' sau Carmen din „Iubire şi onoare'?

Carmen e o Alina crescută într-un anturaj prost. Ambele personaje îmi sunt foarte dragi, cu Alina am debutat, Carmen a fost o mare provocare pentru mine. Sunt personaje diferite, dar la fel de dificile.

Ai timp să te uiţi acum când se redifuzează Numai iubirea' la Acasă? Cum este să revezi prima ta telenovelă?

Am emoţii de fiecare dată, retrăiesc entuziasmul de atunci, din primele zile de filmări, emoţiile pe care le-am simţit, fluturii în stomac din drumul meu spre Buftea. Eram convinsă că sunt cel mai norocos om de pe Pământ, şi acum cred asta. Deşi nu-mi dădeam seama de amploarea pe care avea să o ia acest proiect, faptul că munceam, mă întreţineam singură, întâlneam actori mari, era pentru mine o mare binecuvântare.

Ce faceți, tu şi Radu, când aveţi puţin timp liber?

Când aveam timp liber, în timpul filmărilor, stăteam amândoi mai mult acasa. Acum însă Radu este cel care mă aşteaptă, eu sunt ocupată cu examenul de licenţă. Când avem timp liber, mergem în parc cu Paco, căţelul nostru, mergem la film, la munte, la mare.

Ţi-ai schimbat look –ul? Vor mai urma şi alte schimbări?

M-am lăsat pe mâna lui Adi Perjovschi şi sunt foarte mulţumită de ce a ieşit. Eu nu am o problemă cu schimbările, Radu mi-a spus de dimineaţă că lui îi place cel mai mult cum îmi stătea cu părul natural. Aşa că orice e posibil…

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare