; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Adela Popescu si Cove

Adela Popescu va fi la „Vorbește lumea” în ultima săptămână din acest sezon

18 July 2016

După ce a adus pe lume un băiețel minunat, Adela Popescu s-a întors alături de Cove în platoul emisiunii Vorbește lumea. Nici în concediu nu a putut sta departe de colegii ei, fiind prezentă în emisiune prin transmisiuni live în care a povestit despre experiența de proaspătă mămică.

Adela Popescu si Cove

Mă bucur foarte tare de această perioadă și mă consider o mămică foarte norocoasă. Cel mic este cuminte, îl hrănesc înainte să plec de acasă, îl culc și până mă întorc el abia se trezește. Mama mea stă cu el când sunt eu plecată și are grijă să nu îi lipsească nimic. Îmi era dor de colegii mei și de Cove și am fost foarte bucuroasă că am putut să mă întorc alături de ei în ultima săptămână din acest sezon!', a declarat Adela Popescu.

Mâine, telespectatorii vor afla de la Monica Bârlădeanu, invitată în platoul emisiunii, cum se menține tânără și frumoasă. Sore va intra în direct de la mare și ne va povesti cum a fost la botezul fetiței ei, Erin, iar Maria Păun va oferi sfaturi și soluții pe care le putem aplica când ne distrugem sprâncenele.

Telespectatorii sunt invitați, de luni până vineri, de la 11:30 la 13:00 și de la 14:00 la 15:00, alături de Cove și Adela Popescu, pentru a afla despre ce Vorbește lumea, la Pro TV.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare