; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Adela Popescu

Adela Popescu va deveni mamă pentru a doua oară!

26 June 2018

Adela Popescu a făcut astăzi marele anunț: va deveni mamică a doua oară! Anunțul a fost făcut în cadrul emisiunii Vorbește lumea, când Adela a intrat în legătura telefonică cu mama ei! A fost un moment foarte emoționant pentru cele două și plin de fericire! Adela își dorea foarte mult să îi mai facă micuțului Alexandru, în vârstă de doi ani, încă un frațior, iar acum acest vis a prins contur.

 

Pentru a da vestea întregii familii, Adela a pregătit un moment special chiar de ziua lui Alexandru. Întreaga familia a purtat tricouri înscripționate care sugerau trăirile lor în legătură cu vestea cea mare!

„Înainte de momentul tortului ne-am schimbat toți patru în tricouri inscripționate cu mesaje menite să înglobeze toate trăirile noastre legate de venirea pe lume a celui mai nou membru. Acestea aveau să vorbească despre surprindere, lacrimi de fericire, panică, extaz, panică din nou, dar și despre o liniște ce vine din siguranța că frățiorul lui Alexandru va aduce, odată cu venirea lui pe lume, și mai multă fericire în familia noastră'., a declarat Adela.

 

Adela și Radu au devenit părinți pentru prima oară pe data de 11 iunie 2016. Micuțul Alexandru a fost sărbătorit de curând de părinți în frumoasa grădină a casei lor.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare