; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Adela Popescu

Adela Popescu și Radu Vâlcan vor pleca într-o vacanță de vis. Ce destinație au ales în această iarnă

01 December 2019

Mult a fost, puțin a mai rămas! Adela Popescu și Radu Vâlcan și-au ales destinația de vacanță pentru această iarnă și sunt nerăbdători să decoleze spre o nouă destinație. 

Cea care a dezvăluit spre ce țară se vor îndrepta este chiar Adela, prezentatoarea emisiunii „Vorbește lumea', difuzată de Pro TV. 

„Trebuie să va spun că în mai puțin de o lună vom pleca în…Sri Lanka!!! ?? Pentru cei ce ați fost deja, poate vă faceți timp să îmi scrieți și mie ceva tips&tricks pentru țara asta despre care am auzit că e fabuloasă ❤️', a scris Adela Popescu pe Instagram.

Adela Popescu și Dana Rogoz sunt foarte bune prietene, așa că cele două vor pleca în aceeași vacanță, așa cum s-a întâmplat și altădată.

„Azi noapte am avut insomnie, aşa că pe la 4 dimineaţa am cumpărat bilete de avion pentru Sri Lanka. Vom pleca în ziua de Crăciun, fix ca anul trecut', a scris și Dana Rogoz pe Instagram.

Adela și Radu se vor muta în casă nouă

Adela și Radu Vâlcan se vor muta în noua casă, cel mai probabil la începutul anului viitor.

„Nu, nu ne-am mutat. Încă se lucrează intens la casă. Eu îmi doresc ca în perioada Crăciunului să reușim să ne mutăm, dar nu ne grăbim, pentru că având doi copii mici nu putem să ne mutăm acolo când lucrurile nu sunt încă gata. Nu vrem să fie șantier, trebuie să fie totul pus la punct. Da, fiecare copil va avea camera lui, dar probabil vom dormi tot claie peste grămadă ca acum.', a declarat Adela Popescu, pentru revista VIVA.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare