; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Adela Popescu și Radu Vâlcan, schimbare majoră înainte de nașterea celui de al treilea copil pe ce au dat zeci de mii de euro

Adela Popescu și Radu Vâlcan, schimbare majoră înainte de nașterea celui de-al treilea copil. Au dat zeci de mii de euro

31 May 2021

Anul acesta, Adela Popescu și Radu Vâlcan vor deveni părinți pentru a treia oară. Prezentatoarea de la „Vorbește lumea' a dezvăluit zilele trecute că s-au văzut nevoiți să dea zeci de mii de euro pe un obiect absolut necesar familiei lor în perioada ce urmează.

Adela Popescu a povestit recent, într-o postare pe Instagram, că soțul ei își dorea încă de la nașterea primului copil să cumpere o mașină mai mare. La acea vreme, vedeta tv nu a fost de acord cu această idee.

„Mașina asta e bună când ai trei copii', spunea ea. „Încă de când l-am născut pe Alexandru Radu a considerat necesar să investim într-o mașină mare. Siguranță, spațiu etc. Doar că cea pe care și-o dorea el era un fel de… dubă. Desigur, nici nu am avut răbdare să îmi explice de ce și cum, ce motorizare, ce model. Răspunsul meu a fost simplu: mașina asta e bună poate când ai TREI copii. Atât. Cea pe care o avem acum e perfectă', a povestit Adela Popescu.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Adela Popescu (@adela_popescu)

Motivul pentru care a acceptat să îi facă pe plac lui Radu Vâlcan

Soția lui Radu Vâlcan a mai menționat că a acceptat în final să cumpere o mașină mai mare, mai spațioasă, anul acesta, după ce a rămas însărcinată cu cel de-al treilea copil.

„A trecut timpul, mă rog, nu prea mult, și l-am născut și pe Andrei. – Vezi, iubita, ce chircită stai în spate. Dacă mai vine și mamaie cu noi, chiar nu ne descurcăm cu mașina asta. «Mașina asta» fiind un SUV chiar foarte spațios. – Nu vrei să luăm van-ul ăla frumos, cu 6 locuri, confort, măsuță, chestii.

– Scumpe, mașina aia e bună poate când ai TREI copii, altfel… exclus! Vedeți voi, după ce am rămas însărcinată cu ai TREILEA copil am cumpărat mașina visurilor lui Radu înainte de morfologia de trimestrul doi', a mai scris vedeta.

Adela Popescu a acceptat noua mașină cu o singură condiție: și-a dorit o bancă în fața casei.

„Am fost de acord cu condiția să punem o băncuță în față casei care lui i se părea COMPLET inutilă. Troc se cheamă, ca să știți. Se ridică, acum, întrebarea: pe al TREILEA și l-a dorit atât de mult doar că să fie sigur că luăm… dubă? ? Ei, bine, dragilor, răspunsul la această întrebare nu îl vom afla, poate, niciodată'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare