Homepage  / Vedete româneşti

Adela Popescu și Radu Vâlcan, reîntâlnire emoționantă în Thailanda. „S-a întâmplat o premieră”

Adela Popescu și Radu Vâlcan, reîntâlnire emoționantă în Thailanda. „S-a întâmplat o premieră”
12

de Roxana Mirea,

Adela Popescu și Radu Vâlcan au avut parte de o reîntâlnire emoționantă. Actrița a zburat în Thailanda, pentru a fi alături de soțul ei, la filmările pentru „Insula Iubirii” sezonul 8. Adela Popescu a publicat imagini superbe și a povestit cum a fost zborul pentru ea și despărțirea de copii.  

Adela Popescu, reîntâlnire cu Radu Vâlcan în Thailanda 

Adela Popescu și Radu Vâlcan au avut parte de o reîntâlnire emoționantă pe aeroportul din Thailanda. Actrița este acum alături de soțul ei la filmările pentru „Insula iubirii”, sezonul 8, de la Antena 1. Adela a publicat imagini superbe pe Instagram și un clip video în care le arată fanilor ei cum a fost așteptată de Radu Vâlcan.  

„Mi-a dat băiatul ăsta întâlnire aici. Și am venit”, a scris Adela Popescu pe Instagram.  

Emoțiile reîntâlnirii au trecut, iar acum Adela Popescu se bucură de momente de relaxare în Thailanda. „Da, acum sunt aici. Beau o bere și mă minunez de apusul perfect. Daaar poate vreți să știți cum a fost zborul. Gândurile. Teama. Vă arăt imediat”, a scris ea, la Insta Story, dornică să povestească despre cum a fost zborul. Despărțirea de copii nu a fost ușoară, deși micuții au rămas pe mâini bune.  

„Să vă povestesc. A ieșit buni Emilia din tură și a intrat doamna Doina. Pe copii, am început să îi pregătesc de cu o săptămână înainte. Am început spunându-le că merg să îl ajut pe tata să aducă cadourile. Și am terminat fiind sinceră: mama și tata vor să petreacă timp împreună pentru că le e dor unul de altul. Au părut că înțeleg.  

Mi-am luat un bagaj modest. Preocuparea mea a fost să fac cât mai multe chestii cu copiii înainte să plec. Îmi era dor de ei cu ei lângă mine. Ciudat sentiment.  

Am plecat de acasă la 7:30. Nu voiam să se trezească copiii înainte de teama unei scene. Așa că m-am îmbrăcat practic pe hol. Călin Popescu m-a condus la aeroport și mi-a luat și cafea bună pe drum. (…) Și-am ajuns, după 4 ore și ceva, în Doha”, a povestit Adela Popescu.  

Adela Popescu a ajuns in Thailanda, la Radu Valcan (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Adela Popescu a marcat o premieră în viața ei 

Adela Popescu a povestit că este prima dată când parcurge un drum foarte lung cu avionul, de una singură. „Sunt în escală, în Doha. S-a întâmplat o premieră astăzi. Am zburat primul meu zbor lung, și încă nu s-a terminat, singurică”, a declarat ea.  

După escala de 5 ore, a mai urmat un zbor lung.  

Într-un interviu pentru TVmania, Radu Vâlcan, ne-a spus că Adela Popescu are o teamă de avion. Cum în majoritatea vacanțelor în care pleacă trebuie să ia avionul, Radu a povestit cum trece soția lui peste această teamă. „Pentru că mergem cu copiii tot timpul. Copiii îi luam cu noi și atunci atenția și energia ei sunt focusate asupra copiilor. Mai uită puțin de frica asta, de fobia asta de avion.”  

Întrebat dacă era mai complicat zborul pentru Adela Popescu înainte de a avea copii, Radu Vâlcan a declarat că: „Da. Transpira tot timpul, îi tremurau mâinile, avea niște… hai să zicem atacuri de panică.” 

Ei bine, Adela Popescu și-a depășit teama și a ajuns cu bine în Thailanda, unde se bucură de clipe de relaxare. Soțul ei îi este alături atunci când nu filmază pentru noul sezon din „Insula iubirii”.  

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton