Homepage  / Vedete româneşti

Adela Popescu și Radu Vâlcan, petrecere-aniversară specială pentru fiul lor cel mare. Alexandru a împlinit 7 ani

Adela Popescu și Radu Vâlcan, petrecere-aniversară specială pentru fiul lor cel mare. Alexandru a împlinit 7 ani
6

de Cătălina Matei,

Multă veselie și mai toate personajele principale din seria „Harry Potter” au fost „ingredientele” pe care Adela Popescu și Radu Vâlcan au mizat când au organizat petrecerea-aniversară a primului lor născut. Alexandru a împlint 7 ani pe 11 iunie.

Pentru a celebra cei 7 ani pe care fiul lor i-a împlinit pe 11 iunie, Adela Popescu și Radu Vâlcan i-au pregătit lui Alexandru, primul lor băiat, o petrecere în grădină cu o tematică specială – „Harry Potter”. Animatorii costumați în personajele din celebra serie i-au distrat pe copii, după cum bine se observă din imaginile postate de Adela Popescu pe contul său de Instagram.

Baiețelul nostru a împlinit ieri ȘAPTE ani. ȘAPTE! Pe la 11:06, adică fix la ora la care l-am născut, am simțit o emoție puternică… Pe noi ne face fericiți fericirea lui/a lor, așa că ieri am fost în extaz. La fel de special a fost și tortul, inspirat și el din celebra serie, iar mașina de făcut baloane din spumă a fost una dintre atracțiile preferate ale copiilor prezenți la petrecerea lui Alexandru”, a scris Adela Popescu, care a încheiat recent filmările pentru „Retreat Vama Veche”, o comedie regizată de Petre Năstase.

Printre invitați, s-au regăsit Andreea Ibacka, Laura Cosoi, Ada Condeescu, Dana Rogoz și familiile lor.

adela-popescu-zi-de-nastere-alexandru-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Adela Popescu, cu soțul în același film

Alături de Radu Vâlcan, Adela Popescu face parte din distribuția filmului „Retreat Vama Veche”, în regia lui Petre Năstase. Iar personajele lor se intersectează, însă detaliile le vom afla în toamnă, la premieră.

Prima producție TV în care cei doi au jucat împreună a fost telenovela „Iubire și onoare”, difuzată în 2011.

Despre ce este vorba în „Retreat Vama Veche”? Adela Popescu, Ada Condeescu și Laura Cosoi își continuă prietenia din viața reală și în viața personajelor principale din filmul „Retreat Vama Veche” al cărui scenariu este scris de Ovidiu Niculescu.

Mihai Mărgineanu, Daniel Nuță, Toto Dumitrescu, Emilia Popescu, Lia Sinchevici, Smaranda Caragea, Răzvan Fodor, Radu Vâlcan, Ștefan Lupu, Marius Stănescu, Ovidiu Niculescu, Jorge, Mihai Popescu, Vasile Calofir, Cosmina Păsărin, Adelina Pestrițu, Emi Alupei, alături de guest star-ul Florin Călinescu spun o poveste fără efecte speciale, în care, așa cum anunță haios echipa, „nimeni nu e albastru ca-n Avatar, nimeni nu danseaza ca Joker și nimeni nu-l salvează pe Nemo, dar în care totuși mulți se vor regăsi”.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton