Homepage  / Vedete româneşti

Adela Popescu și Radu Vâlcan construiesc casă la Șușani de dragul copiilor. „Mi se pare esențial să stea cât mai mult la țară”

Adela Popescu și Radu Vâlcan construiesc casă la Șușani de dragul copiilor. „Mi se pare esențial să stea cât mai mult la țară”
13

de Roxana Mirea,

Adela Popescu și Radu Vâlcan își construiesc o casă de vacanță la țară, la Șușani, comuna din județul Vâlcea unde a copilărit actrița. Recent, Adela Popescu a vorbit de ce este atât de important pentru ei că au reușit să facă acest pas și de consideră viața la țară esențială pentru dezvoltarea armonioasă a copiilor ei.  

Adela Popescu, despre motivul construirii unei case la Șușani 

Adela Popescu și Radu Vâlcan își construiesc o casă de vacanță la țară. Mai exact, în Șușani, comuna din județul Vâlcea unde a copilărit actrița. Anul trecut, pe 31 octombrie, Adela a anunțat pe rețelele sociale că visul ei de a-și construi o casă în comuna în care locuiesc părinții ei este pe care să se îndeplinească. Invitată în podcastul lui Mihai Mirora, Adela Popescu a vorbit despre importanța vieții la țară pentru copiii ei și decizia de a-și construi această casă de vacanță. 

Eu toată viața am visat la un oraș de provincie și ne facem casă la Șușani. Să îți spun de ce ne mutăm la Șușani, pornind și continuând povestea cu copiii, eu cred că viața lor în București este sterilă. Cred că experimentează mult mai puțin decât am experimentat eu și cred că măcar în anii ăștia în care ei sunt foarte mici, în care totul li se pare magic, să meargă cât mai des la țară. Sigur că nu ne vom muta la Șușani, domeniul nostru de activitate nu ne permite asta și probabil că nici nu mi-ar plăcea să mă mut acolo, dar visez ca vacanțele să și le petreacă la Șușani pentru că mie mi se pare că în statul la țară, pe care nu-l consider idilic… Eu am trăit acolo și știu că erau oameni care se certau pentru un metru de pământ și deveneau foarte violenți. Sunt foarte multe probleme la țară. Nu-ți imagina că la țară oamenii se mai îmbracă în port popular. Nu, majoritatea ascultă manele. Adică nu mai este atmosfera idilică pe care am avut-o eu, dar cu toate astea, pentru evoluția copiilor, mie mi se pare în anii ăștia de copilărie esențial să stea cât mai mult la țară. Să trăiască acolo”, a început să povestească Adela Popescu.  

Adela Popescu, noi imagini cu casa lor de la Susani  (11)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Adela Popescu crede că cei mici trebuie să stea la țară cât mai mult  

Adela Popescu consideră că viața simplă este foarte importantă pentru dezvoltarea armonioasă a copiilor. Pe de altă parte, și ea simte să retrăiască momentele care au ajutat-o pe ea să se dezvolte ca om.

„Mie mi s-a făcut dor… cei care ați copilărit sau care încă locuiți la țară știți că toamna, când începe să fie friguț, se face foc în sobă, și e mirosul ăla de foc în sobă și cu fumul ăla care iese din case. Asta este o imagine care mie îmi dă fiori de nostalgie și emoție. Nu știam că e acolo amintirea asta. Nici nu știam că m-a impactat atât de tare.  

Noi, părinții, suntem în momentul ăsta atât de axați să le creăm momente memorabile copiilor, vrem să aibă întâlniri excepțional. Nu asta îi formează. Viața asta simplă, dar stat în ea, nu o zi sau două. Nu înseamnă nimic o zi sau două la țară. Trebuie să trăiască acolo. Cred foarte mult în puterea repetiției în orice. (…) De asta îmi doresc așa mult la țară. Odată este și nevoia mea de a retrăi niște momente care pe mine m-au compus”, a mai declarat Adela Popescu.  

Radu Vâlcan, despre casa pe care el și Adela Popescu o construiesc la Șușani 

Radu Vâlcan și Adela Popescu speră ca anul acesta casa lor din Șușani să fie gata. Prezentatorul de la Antena 1 spune că această casă de la țară este o investiție pentru sănătate.   

Sperăm să o finalizăm anul acesta. Nu cred că o să ne mutăm acolo, dar ar fi foarte bine dacă am sta cât mai mult timp acolo. De fapt, asta este intenția noastră, să petrecem cât mai mult timp acolo, la căsuța noastră de la țară. Oamenii ne întrebau: „Dar cum poți să bagi atâția bani acolo fără să ai un beneficiu?”. Da, dar nu este o investiție. Ba da, este o investiție în sănătate și care este ca o oază de liniște și pentru copii și pentru noi. Și așa viața aici în București este destul de agitată și suntem recunoscători că avem oportunitatea să ne construim acea oază de liniște acolo”, ne-a mai povestit Radu Vâlcan, într-un interviu pentru TVMania. 

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton